Shopping og Inspiration

Tip Top!

Nogle gange behøver det ikke at være det dyreste der er det bedste. I hvert fald bliver jeg nødt til at dele tippet om totalt yndlingstoppe, som er fra HM. Jeg har faktisk to yndlingstoppe på en delt førsteplads og de er begge fra HM – den ene er i rib og den anden er den sheer ven, som Acie også har skrevet om et par gange.
Det gode ved begge modeller er at de har lidt længde, så for sådan en høj starut som mig, er det et virkeligt plus. De er også begge i meget tyndt materiale, så man kan bruge dem under noget uden at de klumper. Den sheer model har en del vidde og jeg vil anbefale at man går en størrelse ned. Ribmodellen er true to size.
Der er lidt blandede meninger om, hvordan de holder efter vask – men jeg har ikke haft problemer med nogen af dem. Vasker dem på 30 grader og tumbler dem naturligvis aldrig. Det gør jeg i øvrigt aldrig med mit tøj, for det forkorter altså levetiden.
Som regel sælger de ud på webshoppen i løbet af dagen og rib-modellen er faktisk også på tilbud (30 kr.), så det er med at være hurtig. Et lille tip er dog at tjekke om morgenen, når lageret opdateres, for der er tit mulighed for at ens størrelse dukker op igen. Ellers har de dem vel i de fysiske butikker også.

Ribmodellen findes her og sheermodellen her.

Læs også:  Set i bakspejlet

12 Comments

 • Lullumut

  Tak for top tippet 😉 De ser bestemt gode ud. Jeg mangler altid sådan nogle mere eller mindre enkle toppe i min garderobe. De her er lidt sjovere at kaste penge efter 🙂 Og ja, jeg skal også altid have en lang en, så den ikke kravler op 😉

   • Lullumut

    Der var ikke lige dem, jeg ville have i min størrelse i morges, og jeg har i forvejen en pakke fra HogM undervejs, så jeg venter lige, måske er der hel i morgen tidlig 😉 Og god idé med at tage en ekstra under. Jeg ville alligevel have taget en anden top under, for jeg er ret blufærdig 😉

  • Malsen

   Jeg har som regel altid to af de sheer på – i to forskellige farver …..så fint 🙂

 • Charlotte D

  Men M, synes du ikke de der sheer fætre er vildt dårlig kval? Jeg synes, de holder så dårligt. Havde købt en røvfuld sidste år, og jeg synes, de bliver grimme efter kort tid…

  Omvendt koster de jo ikke kassen, but still 😉

  PS: Venter stadig på datoer zzz zzz zzz 😉

  • Malsen

   Næ, faktisk ikke? Mine er blevet vold-vasket og vold-brugt og det er kun den sorte, som har skabt sig lidt fnulder 🙂
   PS: Datoer er sendt 😀