Shopping og Inspiration

Mit stjernearmbånd fra Lee Angel

Jeg har en kærlighed til stjerner og armbånd; når man så kombinerer de to ting, så er det vel noget nær perfekt. Faktisk, har stjerneformen altid været en af mine yndlings og havde da også planlagt (for mange år siden), at jeg skulle have et stjernemønster tatoveret på et tidspunkt. Men så gik der mode i stjerner…sådan for alvor og det mistede jeg lidt lysten til stjernetatoveringen af. Heldigvis kan jeg jo så kompensere med accessories 🙂 Jeg vil dog ikke afskrive at jeg muligvis ender med alligevel at få foreviget noget stjerneværk i fremtiden, for har da en idé, som jeg tror er lidt unik.
Armbåndene her fandt jeg hos The Outnet for nogle måneder siden og da der var en ekstra weekendrabat med yderligere 40% på det, blev det pludselig yderst rimeligt i pris, så jeg klikkede køb. Det er sådan et 3-i-1 armbånd, hvor nogle stjerner er blanke og andre er med små fine sten. Så smukt! Det fås stadig her.


Nyd søndagen! 🙂
Håber i øvrigt at alle klarede vandmasserne i går uden skader på jer selv eller boliger ….det var helt vildt jo.

Læs også:  Den ultimative personlige gave

26 Comments