Min stil

Put a bow on it! (Outfit)

Fredag morgen og jeg har ferie! Det kan jo slet ikke beskrives, hvor fedt det er altså – jeg har en syg trang til at pakke kuffert og flygte til varmere himmelstrøg, for jeg fungerer bare lidt bedre i varmt klima. Det ser dog ikke ud til at det er i år at jeg kommer afsted sydpå….jo altså til Enø, Karrebæksminde og der er da også skønt, bevares. I morgen skal jeg i hvert fald have åbnet vores sommerhus op, gjort rent osv. så der er klart, når solen er klar.

Taske fra Hermès, armbåndet fra Gucci, bukser fra Rosemunde og cardigan fra Kookaï

Jeg har lige tømt mit kamera og fandt de her billeder, som er fra sidste uge, hvor det var nogenlunde samme type vejr som i dag – jeg er inde i en periode, hvor tøj skal være comfy og hyggeligt og så må det være tilbehøret der spicer det hele lidt op. Sløjfen er fx ikke “født på” tunikaen, men satte den på for at give lidt drapering og give den lidt form. Man kan jo lave den selv, hvis man har lidt stof ellers burde det ikke være svært at finde en billig sløjfe på nål et eller andet sted. Noa Noa har dem indimellem.

Håber I får en skøn start på weekenden 🙂

Læs også:  En uovertruffen tid

15 Comments