Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Miss Pétillante (New LV buy)

Nu går det ikke at strække den længere – jeg kan i øvrigt heller ikke selv vente med at vise jer hvad sparegrisen blev slagtet til fordel for. Tak for de gode bud…..Det kunne sagtens have været både sko eller Avant Garde-tasken, men skoene har jeg lagt på hylden, for var alt for meget i tvivl og Avant Garde var kun kommet hjem i den lilla og den brød jeg mig ikke så godt om irl.
Allerede tilbage i april sidste år fortalte jeg om den nye læderlinje “Empreinte”, men først i november var den “gramse-bar” i butikken. På det tidspunkt, var jeg mest betaget af den lyseste farve, men som I sikkert har lagt mærke til, så har jeg på det seneste prøvet at integrere jordfarver lidt mere i garderoben…….det gjorde så, at jeg besluttede mig for at købe Pétillante, som er Empreinte linjens clutch-mode,l i farven Ombre. Den passer perfekt til See by Chloé støvlerne og er flot til sort, orange, pink, navy, rød og creme/hvid, så synes det var den, som jeg ville kunne få mest brug ud af. Stod også længe med (den petroleumsfarvede) Orage, men vurderede at den havde færre muligheder.
Det er en virkelig rummelig clutch – i morgen vil jeg lige vise jer, hvad den egentlig kan indeholde….og det er altså ikke småting, men den har også to udvendige lynlåsrum, et stort rum og så en lomme med ekstra lomme/læbestiftsholder indvendig. Derudover faldt jeg for at den har den såkaldte “D-ring” udenpå – den kan man evt. bruge til at sætte en nøglering i, hvis man vil peppe den ekstra op. Jeg har brugt min discokugle (også fra LV) bare for at I lige kunne se idéen. På den måde, kan den altså også bruges både til hverdag og fest, så igen…..mange muligheder med denne fine dame 🙂

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

Og så lige en omgang billedspam…..U like? 🙂

My new Pétillante Empreinte clutch in the color Ombre – love it! It’s soft, spacious and just gorgeous!

56 Comments