Min stil

My Look: B-day get-together

I går havde jeg gæster og blev da nødt til lige at være bare lidt præsentabel, selv om det bare var en helt almindelig onsdag aften. Købte en fin kjole fra Topshop (som i øvrigt har flash sale lige nu) for et par uger siden og den kom i brug i går – desværre blæste det helt vildt, så fuldfigursbillederne endte lidt hat, men håber at I alligevel kan danne jer et indtryk med min sammenstykning her. Havde også gang i min nye clutch og vovede pelsen med åbne Burberry slingbacks. Super hyggeligt outfit og super hyggelig aften. Jeg kan faktisk rigtig godt lide det der med at være lidt finere en helt almindelig dag 🙂
Sidder i skrivende stund og prøver at tage mig lidt sammen til at få bund i arbejdsbunken imens kærestemanden er ude og købe noget så sexet som en brugt motor til min lille dyt. Den stod af for et par måneder siden, så nu ser det endelig ud til at den bliver fikset. Lækkert!

Had a small get-together last night for my b-day and felt like dressing up a bit. My new Topshop dress is kinda cool with the knitted collar and I had my new LV out for a spin as well. Also, I took a chance wearing open slingbacks..a bit cold, but mainly had to stay inside.

Læs også:  Sommeren der gik

24 Comments