Shopping og Inspiration

The Lovehand

Først, så vil jeg gerne sige tak for alle jeres hilsner i går på min fødselsdag – jeg havde en helt perfekt dag med så meget betænksomhed hele dagen og da jeg gik i seng, var det med en følelse af, at en masse mennesker havde tænkt på mig. Jeg bliver faktisk ret nemt rørt og det var jeg i går. Jeg har selvfølgelig en masse lækre ting, som jeg skal vise jer, for hold da op, hvor fik jeg også mange gaver, blomster og kort! Såeh, her til morgen, følte jeg mig bare sådan lidt ekstra fyldt op med Låååååve, så det gik lige ud over min hånd og håndled, som altså lige nu ser sådan her ud. I det tilfælde at det er svært at se, så står der “Love” på armbåndet – det er meget fint og en præmie jeg vandt for længe længe siden.

Had such a beautiful day yesterday and this morning I felt like turning up the Love volume! 🙂

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

16 Comments