Shopping og Inspiration

Svøb dig i cashmere – VIND en Wendy Cape fra Dea Kudibal

Vejrudsigten er ikke opløftende rent temperaturmæssigt og jeg glæder mig derfor over, at en af jer kan svøbe sig i den blødeste cashmere-kappe fra Dea Kudibal. En Wendy Cape. I navy. Mums. Med ruskindsfrynser og indbygget lækkerhedsfølelse hvad enten den svøbes om de kølige skuldre på de lidt lumske sommeraftener eller om den kombineres med en rå læderjakke under lige nu. Den fungerer såmænd også som lunt tæppe til den kølige flyver og ja, jeg er fan 🙂 Værdien af sådan en skøn Wendy-dame her, er 2999,- 

Kudibal syntes det lød så dejligt at jeg havde tænkt mig at komme i gang med skriverierne igen og syntes derfor at en læser skulle forkæles. Det er ren win, for jeg vil dælme også gerne åbne muligheden for at Kudibal lander i en af mine læseres favn, for det mærke kan man ikke sige nok pænt om. Jeg lover at fortælle lidt mere om den seneste kollektion – Dreamcatcher – men ikke i dag. I dag handler det om den klassiske Wendy her. Hurra! 🙂

Hvad gør du for at vinde? Jo nu skal du høre. Du skal indspille en karaoke sammen med….. ej, nej det er pjat! 😀 Det tager vi en anden gang.

Du smider bare lige nøjagtig en kommentar på dette indlæg …. Wendy er onesize, så ikke noget med at spekulere på størrelse.

Mandag d. 24. april er sidste chance – derefter findes en vinder, som Kudibal sender cashmeredrømmen til.

Held og lykke ……

 

VINDEREN ER TRUKKET helt tilfældigt og det blev et stort tillykke med den blå kappe til Pernille MH

Læs også:  Blødt og lækkert både inderst og yderst

Kudibal sender dig en mail så aftaler I selv videre derfra 🙂

og PS – er glad for at se, at I dels stadig kan lide konkurrencer, men også at I kunne se humoren i karaoke-vitsen! Måske vi skal gøre alvor af det på et tidspunkt 😀 Ha ha ! 😀

80 Comments

 • May-Britt Larsen

  Denne konkurrence og kappen gav i hvert fald et løft på glædesbarometeret – så JA tak – den måtte sørme gerne sendes min vej 😀

 • Louise

  Øj. Øj. Øj. Hun er godt nok lækker, hende Wendy!!! 😍
  Den ville da lune gevaldigt ovenpå den klynk-værdige påske jeg har haft, først med akut lændehold og bagefter med halsbetændelse. *pivpiv*
  Og velkommen tilbage, du har været savnet!

 • Helle Rick

  DEJLIGT du er tilbage 🙂
  Hvilken fantastisk gave og Kudibal laver altså bare SÅ meget lækkert tøj….åh!
  Det er meget koldt her sydpå, og den lækre kappe vil min forfrosne krop gerne svøbes ind i. Jo før jo bedre. Rigtig god uge til dig og glæder mig til at læse med igen 🙂

 • Mai O.

  Godeste Gud. Kudibalbassen ligner en sag, man kunne bo i sådan cirka resten af livet. Skriv mig op! Og god sidste-dag-i-påsken-aften til dig <3

  kh Mai

 • Karin

  Jamen – Wendy fra Kudibal ser bare så lækker og skønt ud at man ikke kan undvære den – det kunne måske blive en lille “efter fødselsdagsgave” til gamle mig 😃 Jeg krydser fingre.

 • Pernille

  Den lækre kappe måtte gerne varme mine skuldre 😊 (Og så passer det lige med min fødselsdag når konkurrencen slutter 😉)

 • maria suzette vergmann

  Åhhhh hvor den kappe dog ville holde mig smukt varm, alle de sommeraftener jeg sidder på altanen og nyder solnedgangen. Den er endda stor nok til jeg kan invitere min datter med ind under den, dét er ret så lækkert.
  Og velkommen tilbage, er sikker på du har en masse godt på hjertet, som du plejer 👏👏💋💋

 • Bettina rodian lumdshof

  Uh ha jeg danser af spænding. Wendy Cape 😍 In love. Og jeg som elsker tørklæder og sjaler , klapper bare i mine små hænder for dette sjal som jo bare ser så lækkert ud til de lidt komdrdage lige nu for en som fryser meget sp slev på en lun sommeraften ville jeg elske at svøbe mig ind i dette lækker sjal 😍🎉🍀🙏🏻

 • Bettina rodian lundshof

  Uh ha jeg danser af spænding. Wendy Cape 😍 In love. Og jeg som elsker tørklæder og sjaler , klapper bare i mine små hænder for dette sjal som jo bare ser så lækkert ud til de lidt komdrdage lige nu for en som fryser meget sp slev på en lun sommeraften ville jeg elske at svøbe mig ind i dette lækker sjal 😍🎉🍀🙏🏻

 • Anne Sunke

  Godt du er tilbage 🙂

  Og wauw for en lækker give-away, den vil jeg gerne svøbe mig i til de kolde aftener.

 • Birna Lambaa

  OH MY GOD!!!
  Den er jo HIMMELSK!!
  Den ville være den ultimative fødselsdagsgave til mig selv❤
  Krydser ALT hvad jeg kan!!

 • Lovisen

  Den er virkelig lækker… og lige sådan en ting jeg slet ikke var klar over jeg manglede, men som jeg ville elske at have i min garderobe:-)

 • Cathrine B

  Velkommen tilbage 😊 Kunne simpelthen være så lækkert at vinde den fine præmie, som jeg især ville bruge til sommeraftenerne på min altan!

 • Sidsel

  Hold op, hvor er den lækker! Jeg elsker cashmere, og elsker navy, så det kan ikke blive bedre 😊
  Krydser fingre!
  Og velkommen tilbage! 😊

 • Susanne

  Åh den ville jeg elske at tage med på min ferie i maj hvor jeg er lidt usikker på vejret og på hvad jeg skal pakke . Og jeg er stor fan af blåt tøj!

 • malene ulnits

  Jeg har aldrig ejet noget med mere end 5 % cashmere i, men ville virkelig gerne, så uh ja tak

 • Lise/walkinrunout

  shit… jeg blev da lige helt nervøs… over det med sangen (jeg elsker at synge, men det lyder altså ikke ret pænt ha ha)
  – men at sende dig en kommentar og en kærlig tanke er da vildt nemt… så hey!! rigtig skøn dag og hermed et lod i puljen til den bløde lækkerhed. 🙂

 • Line f

  Årh hvor ser den bare lækker ud. Den ville gøre godt, nu hvor maven vokser, og jeg ikke rigtig kan være i mit overtøj mere.
  Det er skønt at have dig tilbage på bloggen🎉

 • Katrine K

  Dejligt du er tilbage på bloggen – jeg krydser mine fingre for den dejlige cashmere cape kommer hjem til mig 🙂

 • Hua

  Åh håber så meget at vinde den lækre cardigan! Jeg har termin til august og tænker at den ville være perfekt til amning til efteråret og vinteren <3 Krydser alt hvad jeg kan!

 • Stine B

  Åååh – jeg har også selv været væk som læser men er retur igen og dejligt at se du er her endnu!

  Lækker præmie – håber:)

  Kh. Stine

 • Anne Marie

  Lækkerhedsfølelse – ja tak!! Den ser sååå skøn ud.
  Jeg smider et lod i puljen og tilslutter mig også et “Velkommen tilbage”! 🙂

 • Camilla Kruse

  Det er uden tvivl en cashmere drøm af dimensioner😍 Og så er den tilmed ‘amme-venlig’, hvilket er lidt et krav, for at nå til min garderobe for tiden. Jeg har jo ikke groet et minimenneske uden grund!😉Jeg vil gerne være med.

  OG JEG TILSLUTTER MIG LIGELEDES KORET: VELKOMMEN TILBAGE MALSEN😘

 • Marlene Høj

  Dejligt at du er kommet i gang igen og så endda med en lækker konkurrence så hurtigt efter opstart 🙂

 • Janne Skagbæk Jensen

  Wauw… hvor er den super fed og flot, den må meget gerne komme og bo hos mig. Vil være utrolig lækker at bærer her i foråret men så sandelig også til alle de skønne sommeraftener som helt sikkert kommer – lige om lidt 🙂

 • Malene Melgaard

  Er vild med din blog og indlæg. Helt i øjenhøjde.
  Farve mlssogt kan jeg slet ikke vælge. De er begge så flotte… Hmm blå måske 😕😯😄😉👑

 • Sascha

  Den kappe skal jo hjem til mig! 🍀
  Den skal især bruges til at holde mig varm, de kølige sommernætter, jeg skal spendere i mit sommerhus

 • Ann

  Super konkurrence – uha det er en skøn kappe og så i blå – jeg er forelsket – jeg håber på lykkens gudinde 🙂

 • Signe Op.

  Ej altså, sådan en må jo være den perfekte partner en halvkølig sommeraften. Eller en efterårsaften. Eller en vinteraften. Eller forårsaften! Jamen, for pokker da.. Jeg MÅ være med her! (Var i øvrigt ved at dø lidt af grin over karaoke-kravet..) 🙂

 • Suzanne Lorenzen

  Hold nu op, hvor er den lækker 😍😍😍👏👏 Den gad jeg godt svøbe mig i 🙏🏼🙏🏼❤

 • Marie HH

  Har altid elsket Kudibal (og mødt Dea flere gange – hun er en skøn person), og denne kappe skuffer bestemt heller ikke 😍. Håber SÅ meget at jeg vinder 😊

 • joan ljungmann

  Åh….. det ville være lækkert for kuldskære mig …. og med en ny-og-kommende pensionistløn ville det være oveni kærkomment…. Kryds fingre for mig…
  Knuser, Joan

 • Marianne

  Skal opereres i min skulder om 2 dage, efterfølgende skal min arm i fikserer slynge i 6 uger, så det bliver ikke muligt at have jakke på. Denne kappe ville være perfekt til at føle sig lidt lækker og holde mig varm.

 • Sabina

  Den er simpelthen så lækker 😍😍 Og amme venlig ikke mindst <3 det er jo pludselig mit første krav når man kigger tøj ! 😀

  Og SÅ skønt du er tilbage på bloggen 🙂

 • Bodil Blangs

  Suk <3 – Ja, jeg er begyndt at træde ud af min comfort-zone hvad angår sort og har kastet min kærlighed på mørkeblåt 🙂 Så denne kappe ville være et kæmpe plus at få tilføjet min slunkne mørkeblå garderobe 🙂

%d bloggers like this: