Min stil,  Shopping og Inspiration

Ruffle sandaler og gode intentioner

Nå, men altså for at starte fra en ende, så har denne weekend budt på noget af en variation. I går var alt godt – jeg var på universitetet … det gik rimeligt …. og jeg var tilfreds. Solen skinnede tilmed. Kørte hjem og modtog min skønne søn, som kom hjem fra sin far. Masser af kram og masser af skoldkopper. Lille pus – det klør jo så meget og natten har budt på noget i retning af 1-2 timers søvn, så søndagen har bestået af at gøre livet så behageligt for ham som muligt. Nu sover han heldigvis og jeg håber, at han er igennem det værste, så han kan få sovet igennem. Det efterlod mig med lidt tid til at kigge på alle de ting jeg gemt som favoritter på min yndlingsshop, for der er en hel bunke af de helt nye sommervarer sat ned med 20% (koden: now20) og ville da lige se om jeg var så heldig, at nogle af mine ønsker var iblandt.
Jeg var heldig og shoppede de sejeste mest nuttede sandaler fra Ganni – er helt vild med dem. Er de ikke skønne? <3  Se dem lige her. Jeg kan anbefale at kigge forbi, for jeg synes godt nok det var et fint udvalg som vi kan få rabat på. Dejligt.

Teksten indeholder affiliate-links

OG så vil jeg da også lige minde om, at i morgen er sidste chanche for at deltage i konkurrencen om den skønne mørkeblå cashmerekappe fra Kudibal. Jeg havde min på i går over min bikerjakke. Knuselsker den. VIND den her <3

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit