Min stil,  Shopping og Inspiration

Jeg har min egen lyserøde vrimmel


Min helt egen lyserøde vrimmel af kirsebærblomster. Og de fælder ikke som på Bispebjerg fx. De sidder fast i printet på jakken – jubii! 🙂 Og de har været med mig i dag på en lang og travl arbejdsdag som blandt andet indeholdt en spændende temaeftermiddag om forskellige tilbud til unge med flygtninge- og indvandrerbaggrund. Jeg havde en halv times oplæg om det tilbud, som mit arbejde tilbyder og min fornemmelse var, at det gik rigtig godt. Så dejligt.
Herhjemme har livet budt på skoldkoppekamp ….. det værste er heldigvis overstået og i dag passede mormor og morfar guldklumpen imens jeg var på arbejde. Mormor og morfar kan på magisk vis næsten kurerer hvad som helst ved deres blotte tilstedeværelse – sådan nogle er magiske og jeg er så taknemmelig for dem.
Noget helt andet. Hvad i alverden er det for et underligt vejr? Jeg synes det er helt vildt sjovt og lidt sejt at bo i et land, hvor klimaet er så uforudsigeligt, ha ha …. man ved aldrig hvad der venter en om en time eller to 😀 Jeg havde måske overvurderet chancen for sol – godt jeg også havde en trenchcoat med mig. Resten af outfittet i dag ser således ud – sort og lyserød. Love it.
Har I haft en god dag mon? 🙂

Bomberjakken er fra Kudibal (Sidste sommer mener jeg), verdens fineste basisbluse her, silkenederdel ligeledes fra Kudibal (her).

Læs også:  Nu starter det ...

2 Comments

  • Karina

    SÅ fin 🙂 og er da bare helt vild med den basis bluse… må da klikkes hjem ved lejlighed.
    og så er det da i øvrigt alt for længe siden jeg har kigge forbi bloggen din…