Shopping og Inspiration

Daniel Wellington


Jeg har fået en dejlig gave!
Jeg er en sucker for en god historie og når det kan kombineres med at et brand faktisk har sådan en af slagsen, så spidser jeg lidt bedre ører. I ved det, for jeg har jo sagt det en del gange før, men jeg er ekstra glad for at bære noget, som giver ekko i en virkelighed blandt mennesker og ikke kun bag et designerværksteds lukkede døre.
Daniel Wellington, som laver ure, har sådan en historie. Urene er blevet til efter inspiration fra netop “Daniel Wellington”, en sofistikeret velklædt herre, som yndede at bære sine Rolex på gamle stribede Nato-bånd, som han havde gemt (se her fx). Grundlæggeren af urfirmaet fandt ham inspirerende – både som menneske, men også via de fantastiske livshistorier, som han delte ud af. De to mødtes nemlig på den anden side af jorden og fik med tiden et stærkt venskab. Læs hele historien her.
Firmaet Daniel Wellington er således blevet til i en ånd af stærk personlighed, god stil og fremragende historier. De kulørte Nato-bånd er inkorporeret i kollektionen af tidsløse klassiske ure og man kan enten vælge en stribet urrem eller gå med den mere nedtonede lædervariant. Og der er ure både til herrer og damer 😉 Dameuret er en lille smule mindre i omkreds end til herrer, men ellers er urene sådan set ens og man kan vælge sølv eller rose gold på selve urkassen. Der er i øvrigt mulighed for at tilkøbe remme, så man kan skifte.

Jeg har, som sagt, fået uret i gave og er meget taknemmelig for det – jeg er en af de typer, som skal huske at gå med ur, men det er ikke lyv, når jeg siger, at dette har været på siden det kom ind ad døren. Det passer fint sammen med rigtig mange af mine armbånd, fordi det er så nedtonet og enkelt. Og så kan jeg ikke helt lade være med at tænke på sjælen i det, når jeg har det på. Historie på min arm. Yay! 🙂
Jeg har også en lille gave til jer – I får nemlig 15% i Daniel Wellingtons webshop resten af oktober, hvis I bruger koden “malsen” når I tjekker ud.

Læs også:  Den perfekte gave

(PS: Det er vist meget godt at jeg endte med at blive historielærer, sådan som jeg snakker hva’…..hehe….har aldrig helt forstået dem der ikke kan lide det fag, men okay…den diskussion hører nok ikke lige til på en modeblog…)

22 Comments