Skønhed

Signature Scent


I går hentede jeg det jeg vil kalde for min “signatur duft” hos min lokale gls-pusher – egentlig sjovt, at man kan få det sådan helt, at man craver en bestemt duft, når man er løbet tør. Jeg var så åndssvag at glemme at købe den i lufthavnen, da jeg var der fornylig, hvilket har betydet, at jeg har været Burberry Brit-løs i henved 2 måneder! Ikke godt, ikke godt.
Nå, men heldet var lidt med mig, for opdagede at Nicehair (som nu også har niceperfume.dk) kører deal på Spot (betal 125, shop for 250) i øjeblikket, så fik den endda endnu billigere end jeg ville have gjort i lufthavnen. Så gør det lidt mindre ondt haha 🙂 Uhm….nu er den her igen.

Har I en signature duft, som I bare ikke kan undvære?

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

20 Comments

  • Mette

    Den er også rigtig god, den der Burberry Brit! 🙂
    Min signaturduft er Escentric Molecules duft – Molecule 01. Den kan jeg simpelthen ikke få nok af! Jeg føler jeg dufter så ren og frisk med den. Og folk lægger utroligt meget mærke til den. Den er blevet min signaturduft. En skam den er så dyr til et ellers ret så skidt budget, men den kan simpelthen ikke undværes 🙂

      • Mette

        Nej den er ikke voldsomt dyr, den koster 750 kr. Men til mit budget er alt nærmest for dyrt 🙂 Synes helt klart du skal prøve den – men husk at prøve den rigtigt og ikke kun dufte til flakonen. Parfumen består af et molekyle der udvikler sig specielt på alle når den kommer i kontakt med huden (eller det siger de i hvert fald).
        Jeg har aldrig haft en parfume jeg har været SÅ glad for! 🙂

  • AnjaPN

    Jeg er en af de få som stadig elsker Davidoff’s Cool Water, men af de nyere dufte kan jeg rigtig godt lide Marc Jacobs’ Daisy og Sarah Jessica Parker’s Lovely.

  • Guapizimo

    Jeg er stadig meget begejstret for Roberto Verino’s “rose” og “VV”, men de er bestemt ikke nemme at opstøve, jeg kan evt. være heldig på ebay. Og så er jeg også ret begejstret for en duft fra Bvlgari, den har de dog (endnu) ikke hos Niceperfume.

    Inden jeg nåede at læse din overskrift tænkte jeg faktisk at de burde have kaldt shoppen Nicescent, synes bare det lyder bedre også i forhold til Nicehair 🙂

    • Malsen

      Enig! Nicescent tænkte jeg også ville have været så fint 🙂
      Skal huske at dufte de der du siger…sig lige når du har dem på næste gang?!

  • Heidi

    Jeg er også en af de få, som også bruger Cool Water (den har fulgt mig fra jeg var 15 år- nu er jeg 37 :O)) Og ellers er jeg helt vild med Love Etc fra Body shop. En helt fantastisk duft til hverdagen, og selvfølgelig Coco Chanel.

  • Litzy

    Jeg har faktisk et par stykker jeg skifter imellem…. synes nemlig at hvis jeg går med den samme for lang tid af gangen så mister jeg hurtigt duften (det foregår sikkert kun i mit eget hoved :P)

    Gorgio Armani: Aqua di Gioia
    Versace: Bright Crystal
    Beckham: Intimately Beckham

  • Pixelerede finurligheder...

    Jeg har lidt tre (men samtidig har jeg også lidt min etik omkring dyretest, som er lidt et problem ligenu), men af dem jeg har i skuffen, så er Noa Noa, den jeg har haft længst tid, som stort set aldrig kan fås i eau de parfume – æv (og min er næsten tom). Nr. to er pure posion fra Dior, som bare dufter mums, og som jeg i sin tid fik af min far, også har jeg en lidt mere frugt-agtig en fra Kenneth Cole der hedder “black”, som jeg også er ret glad for 🙂 Men skifter lidt mellem de 3 🙂