Shopping og Inspiration

10 years Anniversary // Designers Remix @CFW AW12

Der var langt ud til Kastrup og heldigvis var vi i bil. Jeg ville have været ked af måtte gå glip af Designers Remix showet, som  jeg også var til i sensommeren. Af to grunde. Dels er det er af de mærker, som er allerstærkest repræsenteret i min egen garderobe og dels fordi Charlotte Eskildsen kunne fejre 10 års jubilæum med mærket.
Jeg var spændt på, hvordan det ville komme til udtryk i kollektionen, men havde nok ikke lige turdet håbe på, at der ligefrem ville være et hyldest-kollektion, som tog det bedste fra hver af de ti sæsoner Designers Remix har været på podiet og vupti værsågod: 10 nyfortolkninger. Der var mange kære gensyn og jeg blev især helt nostalgisk, da jeg så de fine skakbrikker om halsen på en af modellerne. Det var faktisk den halskæde, som gjorde at jeg sidenhen købte Acnes udgave med hesten.
Udover det smukke walk down memory lane, var AW12 præget af mødet mellem Øst og Vest. Titlen på kollektionen “Lost in Translation” tager selvfølgelig udgangspunkt i Coppolas film af samme navn og leverer en vifte af ready-to-go outfits. Jeg kunne godt lide det og igen er der et par musthaves imellem. Især looket med den korte nederdel og strikbluse, samt de grovere strikbluser, faldt jeg for. Både de grå/sorte og pastellerne.
Generelt, kan jeg rigtig godt lide, at Designers Remix altid er en overraskelse (for mig i hvert fald). Det er langt fra alle looks jeg kan se mig selv i, men jeg er imponeret over den nytækning, som Charlotte Eskildsen formår at skubbe ind i sit mærke gang på gang. Hun er modig, synes jeg og hendes shows er altid virtuelt smukke.
De to øverste billeder er mine egne (lyset var håbløst at tage billeder fra vores vinkel) og resten er venligst lånt hos CFW. De nederste tre viser de ti jubilæumsoutfits.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

9 Comments

  • Guapizimo

    Det var i sandhed et spændende show og jeg spottede mange interessante detaljer på tøjet og søvltingen i hestehalen, jeg glæder mig i hvert fald til at kigge nærmere på tøjet når det engang kommer i butikkerne!

  • guld.log

    Uhh, spændende. Glæder mig til at se hele kollektionen og mærke den mellem hænderne. Jegkan generelt også rigtig godt lide Designers Remix´s evne til nytænkning og skæve detaljer:-)

    • Malsen

      Ja…jeg synes materialerne så lækre ud…og bløde, så jeg glæder mig også til at gramse live. Gramsede lidt på Gallery, men havde ikke så meget tid 🙂

  • Lullumut

    Hvor flot med de 10 år og rigtig cool at se tilbage 🙂 Jeg elsker bare det mærke og knus-elsker min jeansleggings, som du tippede om <3