Louis Vuitton,  Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Dagen i billeder

Som jeg skrev tidligere i dag, så skulle jeg til København – af flere årsager. For det først skulle jeg lige ind og gramse på de der leotørklæder hos Louis og for det andet var jeg inviteret til et rigtig cool event hos Polhem. Lidt løse billeder fra dagen (som i øvrigt var ualmindelig meget varm….havde vist taget lidt for meget tøj på. Pyha ).

Detaljer fra dagens outfit med ny fancy effekt fra Hipstamatic (lir til iPhone) – havde mine stjernearmbånd på og to nyindkøbte ringe fra HM. De er fine og turkise!

Misfornøjet much?


Spy pics fra LV (Schyyyy…. 😉 Jeg er klart mest fan af det lyse! For det er (sgu’) army der er bund for det mørke og det syntes jeg ikke var pænt. Til at begynde med troede jeg det var sort, men ude i dagslys var det tydeligt at det var grønt. Det lyse er SÅ fint til gengæld!


Et makeup tag-selv-bord fra eventet hos Polhem. Tag så meget I vil, var ordene. Prøv lige at sige det til 25 tøser! 🙂 Haps, sagde det. Det her var bare et lille bitte udsnit af hvad der var – har lidt flere billeder fra eventet til jer i morgen med et helt outfitbillede også. Havde nemlig en ny cool jakke-cardi-ting på, som I lige skal se.

Nu, afslapning med et koldt glas max. Ah.

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

33 Comments

  • Maria - Garderobeskabet

    Så surt,at jeg ikke nåede ind til det event. Havde ellers glædet mig 🙁 Men lækkert for jer, at det var et godt arrangement. Sagt med slet skjult misundelse i stemmen 😉 Hæh!

    • Malsen

      Næ, det var faktisk stille og roligt – men vi skulle jo også spise is indimellem 🙂

  • Litzy

    Tag-selv makeup. Det var modigt… puha forudser mig en hel dynge skubbende tøser. Håber dog det gik lidt pænere for sig 🙂

  • Sascha

    Åhhh jeg vil også til all-you-can-grab make up buffet!

    Det er lidt sjovt for på dit spy pic synes jeg at bund farven på fuchsia ser grå ud og pludselig syntes jeg at det var meget pænere ha ha 🙂

    • Malsen

      Hehe, nej gråt er det ikke, men sådan en slags gammelrosa i den lyse ende af farven. Rigtig fint. Jeg forstår ikke helt hvorfor det hedder Camel, men ok….måske jeg bare ikke har forstand på kameler. De er måske i virkeligheden lyserøde 😀

    • Malsen

      Okay – jamen, det er sikkert også flot til mange…..det lyse var bedst op af min hud 🙂

      • miss m

        Du er nu skyld i, at jeg i fredags var forbi LV og blevet skrevet op til det grønne – ihhh jeg glæder mig til det komme hjem til mig:-)
        Og LV har også babysitting;-), da vagten kigget efter bøllen(hun sover gennem oplevelsen!!!), mens jeg kigget på de fine tørklæder;-)

        • Malsen

          Uh! Spændende! 🙂 Glæder mig til du får det ….
          Haha…..jaja, vagterne kan lidt af hvert 😀

  • Tina

    Uh, det lyse tørklæde ser lækkert ud! Jeg vil så gerne have et af de “leo” tørklæder, men..finanser, finanser 🙁

  • Hersom

    Hipstamatic er meget sjovt, men også lidt omstændigt.
    Du skulle prøve Instagram, det er rigtig fint 😀

    Glæder mig til at se flere billeder.

  • june... @ Pixelerede finurligheder...

    Ej, jeg vil også til events, hehe 🙂 Og utrolig, hvor meget forskel der er på LV’s egne billeder og dine.. Jeg synes, at det mørke ser lidt billigt ud, i mangel på bedre ord… Men altså synes ikke farverne ser ud til at fungere :S

    • Malsen

      Vi snakkede faktisk om at det mørke ikke så lige så elegant ud som det lyse….det var heller ikke lige så blødt på trods af at der er nøjagtig det samme i det! 🙂

  • Guapizimo

    Æv med det mørke tørklæde, det havde været noget mere cool med sort baggrund!

    Og hold da op, sikke en masse makeup 😀

    • Malsen

      Ja! Jeg forstår ikke hvorfor det ikke bliver lavet …..de ville jo kunne sælge bunkevis af netop et med sort bund. Det var der godt nok i den allerførste omgang sort/hvid, men det var inden de blev hypede og blev kun lavet i et ganske lille antal. Sammen med et rødt/sort, som jeg også ville gå langt for at få fingrene i 🙂

  • guld.log

    Øv, at jeg ikke nåede frem til arrangementet. Men det lod sig ikke gøre, baby and all:-) Det ser dog ud til at have været en succes. Og helt ærligt: Free makeup og is, det er da svært at takke nej til, ik? 😉 Nå. Er de i butikken på Østergade nu, de fine LV scarfs?? Ikke at jeg må. Det må jeg IKKE. Har netop købt et andet nyt fint tørklæde. Men man må jo gerne kigge. Og røre. Ik? ;o) Uhhh, de er lækre!

    • Malsen

      Ja, du var bestemt også savnet! 🙂 Håber vi ses til et eller andet andet tamtam 🙂
      De kan købes fra d. 15, men man kan godt få lov at se dem allerede nu…..Selvfølgelig må man kigge! Spørg efter Anders eller Steven derinde – de vil helt sikkert gerne hjælpe dig.