Min stil

My Look: Chanel-ish

En gang imellem har jeg lyst til noget ultraklassisk og det sker ofte, når jeg er inde i en “tøj-krise” – kender I ikke godt det der med at man nogle morgener næsten kan flå håret af sig selv, fordi der bare ikke er nogen kreativitet?
Jeg er ellers blevet meget bedre til at prøve at have næste dags tøj i hovedet inden jeg går i seng……det sparer mig for meget….men den sidste uges tid er jeg hver dag endt med noget helt andet. Og det bliver så tit i den meget klassiske ende. Som fx i går. Faktisk, havde jeg lange bukser på til at begynde med, for at køre sådan et Michael Kors SS11 inspireret look, men dem smed jeg og endte altså med det her i stedet. Tilført lidt Chanel i form af halskæden, så blev det også helt…..Chanel-ish. På en eller anden måde. Jeg synes det fungerede meget godt. Havde også en sort (ny) trenchcoat på til og så Gucci-banditten, som jeg jo har vist, men her er et lidt mere detaljeret billede…. Kan I lide den klassiske Malsen? 🙂


Undskylder i øvrigt lige fritzen…..men havde været ude i regnen og er i et kan-ikke-beslutte-mig-med-hensyn-til-det-dumme-pandehårs-stadie 🙂 No offense, kære pandehår…..

Yesterday’s outfit…..tried a more classic way of dressing, which sometimes is the result of a wardrobe panic in the morning! 😀

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

22 Comments

  • Betina

    Jeg er helt vild med den klassiske Malsen, men jeg er også selv inde i en klassisk periode pt. 🙂 Super fint look til dig.

    • Malsen

      Tusind tak, Betina – Det er skægt som det skifter med, hvad man har lyst til at tage på.

      • Betina

        Ja, men igen tror jeg det handlet om hvad der ellers foregår i éns liv. Som du siger kan det være fordi man er uinspireret, for mit vedkommende afhænger det også af mit humør, og mange andre ting.

  • Sascha

    Jeg kan virkelig godt lide den klassiske Malsen. Det er nok også fordi det ligger mest op af min egen stil.
    Dine sko – hvordan er de at gå i? Jeg er ikke så glad for at gå i hæle på arbejdet og har derfor kigget på disse, da jeg synes de er så flotte og stilrene, at de kunne bruges på kontoret.

    • Malsen

      Tusind tak, Sascha 🙂
      Skoene er SÅ gode at have på…..det er som om man går på puder, så dem kan jeg kun anbefale. De er lidt til den store side; jeg gik en hel størrelse ned.

  • Kira

    Nå, jeg tænkte ellers lige, at dit hår sad ekstra fint i dag, haha!
    Men super fint med den klassiske Malsen – det klæder dig så godt. (:

    • Malsen

      Hihi, mener du det? 🙂 Måske er det bare mig der er sart…..
      Tusind tak, Kira!

    • Malsen

      Tak, Senette – jeg er glad for at I er så mange der synes den er flot, for den er jo noget speciel.

  • Guapizimo

    He he som Kira synes jeg også dit hår sidder rigtig fint, tænkte wow 😀

    Jeg synes det er lækkert med det klassiske, jeg har altid godt kunne lide kombinationen med skjorte og en trøje ud over.

    • Malsen

      Er det rigtigt, Guapizimo? Jamen, det er nok bare mig der er sart så! 🙂
      Tak – jeg synes også at skjorte/bluse kombien er lidt fin…..

  • June

    Wow, klassisk klædt er virkelig flot til dig! Klart et look jeg vil kopiere 😀 Håber jeg kan bære det ligeså godt! (min google reader driller igen!!!)

    • Malsen

      Tusind mange tak 🙂 Hvor er det en sød kommentar!
      Øv med readeren…men jeg kan godt se på den lille boks jeg har at der er mange der ikke har modtaget….aner ikke hvorfor.