Shopping og Inspiration

Spring-summer trend: Wide legged pants sum up (almost) all styles!

Det her indlæg har været et par dage undervejs – dels fordi det er et stort arbejde at lave collagerne, men også fordi der skal være en mening med at poste runwaybilleder. Jeg gør for det meste det at jeg sortere mens jeg ser….dvs. hvis jeg synes godt om noget, så gemmer jeg billedet og opretter mapper, hvor de så bliver kategoriseret og brugt som inspiration. Det giver ikke den store mening at snakke om sommertøj, når vinteren nærmer sig, så derfor har jeg ventet lidt med at give den gas med, hvad der i mine øjne bliver lækkert her i foråret og sommeren.

Jeg er en kjolepige. Men jeg vil så gerne prøve at lave lidt om på det, for selv om det er smadderfint og man jo kan få i massevis af fine kjoler, så er det nu også rart at gøre noget andet indimellem, ikk’?
Det look, som jeg har haft gemt flest billeder fra, er bukser med vidde. Der var helt overvældende mange designere, som havde mindst 5 outfits med de bukser på catwalken, men med mange forskellige twists. Her følger nogle af dem med en lille kommentar nedenunder collagerne.

Det kølige look. Hvidt, mint og mink og stylet lige fra det meget feminine festlook fra Oscar de la Renta til total afslapning hos Celine.

To farver og med relativ stram overdel til de mere løse og store bukser i alt fra let plissé hos Michael Kors til denim hos Derek Lam. Den hvide skjorte er i øvrigt sat til rigtig mange af disse outfits og sådan en har de fleste af os vel i gemmerne. Jason Wu kombinerer striber, turban og vidde så looket får en helt ny drejning, selv om det nu minder mig en del om Prada. Very chic!

Læs også:  Forårsfodtøj

Top-to-toe looks og knald på farverne. Fra Jil sanders blok-farver til Akris’ grønne skulpurelle outfit. Jakkesæt, hvor farverne spiller sammen og her hos Rykiel, hvor de vidde bukser stumper en anelse. Jeg er personlig mest til at de er helt lange og lissom forlænger benene lidt.

Den absolut lækreste tendens, synes jeg. Inspireret af mændene til et casual, sporty, chic look og hvor farverne er neutrale – farven kan man jo evt. få med i form af lak eller læbestift. De smalle bælter skal findes frem igen.
De to looks fra henholdsvis Micheal Kors og Dries van Noten er toplækre! Blazeren og trenchen tilsat, giver lige det sidste….

Så…..de bukser med vidde kan altså bruges af de fleste stilarter afhængigt af, hvordan de mikses og matches. Desuden synes jeg at mange af de outfits, som jeg har valgt at tage med i collagerne, er rimelig lette at lade sig inspirere af – jeg har fx shoppet et “næsten-look” af det nederste Michael Kors outfit for små 600 kr.

Jeg håber at I har holdt til at læse hele vejen ned igennem indlægget og håber at I vil lægge en kommentar – bukser med vidde? Yes/no? 🙂

……og så skal jeg nok tie stille 😀

(Foreign readers, please use translate function, thanks 🙂 )

12 Comments