Barneliv,  diverse

Når guldkorn fra dit barn ikke må gå tabt – 365 spørgsmål

Indeholder affiliatelinks
Alle de der guldkorn. Jeg indrømmer det. Lige nu. “Barnets bog” er en af knapperne til min dårlige samvittighed. Men nu har jeg fundet det sejeste alternativ!
Det gik meget godt med at opdatere lidt i Barnets bog under barslen. Men, let’s face it, da arbejdslivet kaldte og hverdagen igen viste sit travle ansigt, ja så var det faktisk ikke lige Barnets bog, som vandt, når der lige var en times fritid. Ikke fordi jeg ikke synes det er hyggeligt, men måske fordi jeg er lidt perfektionistisk anlagt. Skal være skrevet pænt, lidt klippe-klistre, billeder osv osv.

Bogen fås i tre farver - grå, lyserød og blå. Denne er den grå.
Bogen fås i tre farver – grå, lyserød og blå. Denne er den grå.


Samtidig har jeg forsøgt
at huske at skrive guldkorn ned i en note på min iPhone. Det er jo smart nok, men hvis det skal bruges til noget på et tidspunkt så er det jo igen et kreativt arbejde der skal iværksættes. Hmm.
Nå, men alle trængsler er forbi, for jeg har fundet løsningen på min udfordring! Bogen “Hvad vil du være, når du bliver stor? 365 små og store spørgsmål”, som netop er lanceret i en dansk udgave, er GENIAL. Praktisk fungerer den som en treårskalender, hvor man får et spørgsmål hver dag. Ét spørgsmål hver dag. Man kan jo vælge hveranden dag, hvis man vil det, eller man kan tage et par spørgsmål nogle gange om ugen … det bestemmer man selv, men humlen er, at svarene skrives ned. Det tager så kort tid og er jo en guldgrube af sjove, fine og finurlige citater fra barnet. Jeg er helt vild med den bog. Købte den i lørdags og Silas elsker den allerede også. Han fik fx spørgsmålet:

Læs også:  Den nye frakke og en talentfuld 6-årig

“Fortæl om noget du ikke forstår”
Resulut svarede barnet: “Mor, jeg ved forstår simpelthen ikke noget om myrer”! Ha ha 🙂 jeg spurgte selvfølgelig om det var noget han længtes efter at vide noget om, hvorefter han tænkte lidt og svarede. “Nej… jeg synes bare de er lidt skøre” 🙂 for pokker da! Jeg glæder mig til at høre hvad han svarer til samme spørgsmål næste år.

Der er faktisk også ekstra sider i, hvor man får lidt fra den almindelige Barnets Bog så som indsætte billeder eller beskrive nogle ting, men omdrejningspunktet er altså det som barnets selv kan udtrykke 🙂 Tror Silas’ alder er god at starte i ….. eller man kunne måske godt have startet ved 3-årsalderen. Han er 4,5 nu. Jeg har ikke helt afgjort, om jeg vil køre den tre år i træk eller om jeg vil springe hveranden dato over, så den faktisk lever i 6 år. Hvad synes I?

Jeg købte bogen her hvor der er introduktionsrabat til og med d. 5. oktober. Tænkte at det kunne jeg jo ligeså godt benytte mig af 🙂

Derefter koster den en halvtredser mere. Jeg fik at vide, at de sprøjter ud, så tror ikke man skal vente for længe. Find den her som sagt.

Er den ikke SÅ fin!?

•••••••

Og så ved jeg også at der er en lille rabat til dig med norsk adresse. Koden “hejanorge” giver ekstra 10% i kassen.

Smukke og enkle sider!
Smukke og enkle sider!

3 Comments

%d bloggers like this: