Rejser og ture,  Ture i Danmark

Back home, on the go again

Skarrildhus Skarrildhus Skarrildhus Skarrildhus

Skarrildhus var fuldstændig fantastisk og jeg kan virkelig anbefale en lille weekendtur/ getaway dertil – skal helt sikkert have familien med derovre i hvert fald. Jeg var virkelig overrasket over, hvor pænt der var og så var vi jo helt uovertrufne heldige med vejret. Jeg fik endda lokket en god kollega til at tage lidt outfitbilleder, hvilket var en lille smule mærkeligt, da jeg ikke som sådan, blandt kolleger, gør et stort nummer ud af at jeg blogger 🙂 Men han klarede det faktisk virkelig fint!
Kom så hjem til en noget trist nyhed om, at vores Frida-hund var stukket af. Min mand havde ledt og ledt .. det samme gjorde jeg da jeg kom hjem og ringede derefter til politiet, som med stor sandsynlighed havde fået hende kørt på internat. De havde godt nok fået indrapporteret en mops, men tænker lidt at, hvis man ikke er hundekender, så kan en bulldog nok godt forveksles med en mops. Farver, tidspunkt osv. passer nemlig. Kan ikke komme i kontakt med internatet før i morgen, så nu krydser jeg bare fingre for at det er min lille Frida.
Ydermere, er det ikke specielt fedt, fordi jeg skal på kursus de første fire dage i næste uge og derfor ikke er hjemme … igen. Nu er det både hårdt på mande-, barn- OG hundekontoen. Skal lige have lidt god karma, kan jeg mærke 🙂

Håber at I har haft en dejlig weekend derude <3

Læs også:  Tid til at komme ud på cyklen igen

12 Comments