Shopping og Inspiration

Vagabond Leroc Zebra slipper og åbningen af en ny sæson

Vagabond Leroc zebra
Der er noget forfriskende ved at kunne tage hul på en helt ny sæson, så selv om udsalget stadig raser på sidsten mange steder, kan jeg mærke at min hang til at finde kup er ved at aftage. Nu handler det om AW13 og efteråret/vinteren, som er helt uundgåelige. Egentlig gør det mig ikke så meget – jeg er stor fan af højsommer og varme, men de næste par måneder er som regel også lune, så venter med at brokke mig til det bliver sjasket og vådt. Koldt og klamt.
Da jeg var rundt på pressedage i april måned, blev kameraet fyldt godt op med de kommende kollektioner og I skal selvfølgelig se nogle af mine favoritter. I har allerede set den røde vamsede sag fra Stella Forest, som jeg var tæt på at “glemme” at tage af, ha ha 🙂 Den lander vist på omkring 1600-1700 kr og bliver måske lige dyr nok ift min økonomi lige nu og her. Nu må vi se. I har også set et udpluk af Designers Remix ultralækre efterårskollektion, hvor der bl.a. er et par prikkede støvler der spøger meget på min ønskeliste. Ilse Jacobsens superfine print og skønne ruskindsstøvler har jeg også vist jer allerede, men der kommer mere Ilse en af dagene. Jeg har plukket Louis Vuitton styles ud og vist lige her, læderskønheder fra Mein Liebling her, favoritter fra Edith og Ella og sidst men ikke mindst yndlingsstyles fra Whiite. Så er der lidt at starte på, hvis I ikke lige husker indlæggene helt.

De fine sko fra Vagabond her på billedet strøg også direkte ind på ønskelisten og med en pris på 699 kr. er de ret så affordable. De er i øvrigt beskrevet som “the blogger’s favorite” af Vagabond selv på webshoppen, så gætter på, at rigtig mange tog billeder af lige netop den model 😉 Undertegnede inklusiv, for labre er de. Zebra-tendensen i afdæmpet format. Mindre larmende end prints på meget store flader og alligevel nok til at give lidt kant til et sensommeroutfit eller et cool afpudset efterårslook. Jeg vil personligt gerne lige prøve dem inden jeg køber, men er du afklaret med din størrelse hos Vagabond, så fås de lige her. Også i en all-black udgave, hvis man mere er til det.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Cool ja? 🙂 Hvad går I specifikt efter her i den nye sæson og er der mon ønsker til bestemte indlæg?

2 Comments

  • Lullumut

    Jeg er også ligesom slut med sommerudsalget, nu skal pengene bruges på dugfriske varer 🙂 Fedt at du lige linker til dine ældre indlæg.. Jeg synes, at de her zebra loafers er så fine..
    Egentlig har jeg ikke planlagt, hvad jeg går efter. Men en masse vamset strik i mørke farver og ikke mindst et bar lækre, varme vinterstøvler. Så ja, varme støvler må du gerne skrive om. Synes det er svært at finde nogle, der også er tjekkede.

  • Guapizimo

    De er ret cool, jeg kunne også godt være forfalden til mere zebraprint til efteråret, desværre bliver det nok ikke lige disse, synes ikke flade spidse sko klæder mine fødder 😉