On the go,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Favoritter WHIITE AW13 // CFW

I onsdags var jeg bl.a. til show hos Whiite, som havde skabt smuk stemning med fakler foran indgangspartiet til det anlæg, hvor showet skulle vises. Der var ret pakket med mennesker og det lykkedes mig ikke at finde en plads, hvor jeg kunne tage gode billeder, så har brugt de officielle fra Copenhagen Fashion Weeks arkiver.
Jeg var spændt på Whiites kollektion for det er et spændende mærke, hvor der altid er en overraskelse. Det var der i høj grad også denne gang, hvor der var et tydeligt samarbejde mellem den klassiske kvinde, som vel til en grad er Whiites dna og den mere rå casual kvinde. Læder/ruskind i smuk kombination, strik, uld og silke var de dominerende materialer i slanke silhouetter med let oversize strikcardigans fx. Meget vellykket og lige til at tage på! Læs om mine favoritter under billederne.

WHIITE AW13
Mine favoritter var den 50’er/60’er inspirerede frakke i a-form – den er ultra chic og kan jo opgradere selv den kedeligste vinterdag. Bukser og nederdel i læder/ruskindskombi tilføjede en ekstra tekstur til looket og fører på den måde sommertrenden med mønsterunderdele videre på en elegant måde. Jeg er vild med begge looks, men især nederdelen synes jeg kunne være så lækker at have. Sweatshirt, blazer, silkeskjorte, top osv. osv. Den kan styles på så mange måder.
Buksedragten/todelte sæt kommer vi ikke uden om – hverken nu, til sommer eller til næste vinter. Whiites bud på en lidt knaldet udgave med striber fører således endnu en sommertrend videre ind i efteråret i et flatterende snit, som flere kropstyper kan bære. Sidst, men ikke mindst så har vi allerede denne vinter set en del til kjoler i to materialer – altså, hvor der fx er uld foroven og skind forneden. Trenden føres videre – ikke kun hos Whiite, men hos flere andre. Så måske det var sådan en man skulle kigge efter nu her under slutspurtsudsalg. Farven hos Whiite er dog virkelig lækker, synes jeg – den grålige cremefarve er både kold og varm på samme tid, hvilket gør at den klæder flere forskellige hudtyper. Win!
Der var mange andre fine styles, som kan ses her.

Læs også:  Driving home for Christmas cars

Kan I lide mine favoritter? 🙂

6 Comments

%d bloggers like this: