Min stil,  Shopping og Inspiration

My Look: A long skirt, Stine Goya Plateau sandals & a leather jacket

Jeg har droppet at tro på vejrudsigter og kom til at tænke på, hvor utilfredsstillende et job det må være at være meteorolog …. tænk at tage så meget fejl hele tiden. Man skal have lidt af en bred ryg og noget af et pragmatisk sind for at kunne sige til sig selv … “jamen, i dag havde jeg den næsten! Jeg havde ret i et par timer….” haha 🙂 Når det så er sagt, så synes jeg egentlig at vejrfænomener er super spændende og jeg ved jo godt, at deres job er meget meget meget mere end at forsøge at spå om fremtiden. Så ingen dunk oveni hovedet til dem … nærmere respekt, for man tjekker jo alligevel deres forudsigelser hver eneste dag. Flere gange. Jeg gør i hvert fald.
Nå, men det skulle ikke handle om vejret egentlig …. mere om en maxinederdel, som nemlig er ret god til, hvis man ikke kan blive heeelt klog på vejret. Jeg bruger dem flittigt lige så snart jeg kan have bare ben under. Kan ikke fordrage strømper under – de sætter sig fast og så føler jeg mig fanget i en form for nederdelsspændetrøje. Jeg bruger dem på mange måde. I mandags var det sådan her. Med en tynd top og min læderjakke, som også er tynd i kvaliteten. Havde tilsat gulddetaljer for en gangs skyld og fik luftet mine Stine Goya sandaler/sko fra sidste år. Er helt vild med både guldplateau’en og de krydsede snore hen over foden. Dog skal man liiige passe på, at fødderne ikke hæver, for så minder fusserne mest om indsnørede skinker, hvilket vel i og for sig er knap så fash. 😉
Jeg var afsted til Sanex seminar om noget så basalt som sved. Det var svedigt, forstået på den måde, at jeg virkelig blev klog på nogle ting, som jeg ikke havde forventet at få indblik i. Seminaret blev afholdt i forbindelse med at Sanex relancerer deres produkter her i 2013.
Derefter nappede jeg en kaffe med denne fine makeupdame (den laveste af dem) og susede videre til Pandora, hvor jeg stylede sommersmykker og aftalte ting og sager, som I nok skal høre mere om 😉 O.K. dag *thumbs up* … sluttede dog af med at overvære ung fyr blive syg i bussen. Kastede op faretruende tæt på mine Goya-sandaler, som heldigvis ikke blev “nasset”. Stakkel 🙁 Altså fyren. Og så var der lige den der vejrudsigt, som havde lovet sol, overskyet, sol. Jeg steg ud af bussen og hentede Cookie – i regnvejr. 🙂
Hav en skøn torsdag!

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

maxi skirt leather jacket provider topshop Pilo stine Goya sandaler plateaumaxi skirt: Topshop // sko: Stine Goya // læderjakke: Provider // bluse: Black Swan AW12 // ur: Police // neglelak: Essie Maximillian Strasse her

8 Comments