Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme

Louis Lørdag 8/2013 #41 – Chic on the Bridge feat. ALMA

cob6a00e54fb7301c8834017c3859e33f970b cobLouis-Vuitton-Alma-bag-Summer-2013-Ad-Campaign- cobmemo-lv02Seneste reklamekampagne af Steven Klein, som Louis Vuitton har lavet, er denne “Chic on the Bridge” serie, som består af 3 smukke billeder på 3 smukke broer med 3 smukke variationer af den legendariske og ikoniske Art Deco ALMA-taske. Alma, som Louis Vuitton-huset selv betegner som indbegrebet af elegance og som er skabt til at akkompagnere enhver chic Mademoiselle/ Madame, har da også taget verden med storm. I 1934 blev hun født og startede med at hedde “Squire”, siden “Champs Élysées” for siden og endelig at få sit “rigtige” navn ….ALMA.
Herhjemme er Alma også en af de tasker, som har fundet godt fodfæste. Vi er i DK ikke så bange for at stikke lidt ud og satser tit på farvestrålende modeller eller modeller i anderledes materialer end det oprindelige canvas. Jeg har selv spottet en del Alma’er i Epi (det ensfarvede “rillede” lædermateriale), men også en del Limiteds, som har været i handlen over én enkelt sæson, for derefter at forsvinde og aldrig komme igen. Samlerobjekter. Selv ejer jeg to Alma’er – en rejseudgave og en mini (klik her for at se den).
De tre broer i reklamekampagnen er i Shanghai, Paris og New York og farverne på taskerne er naturligvis velvalgte – gule i NY, så de matcher de fine taxi’er, rød i Shanghai leder tankerne mod kinesisk rød lak og sidst med ikke mindst, så er den franske blå at finde i Paris uden for Louvre.
Der er ét sidste billede faktisk – et fjerde, som ikke er offentliggjort endnu (eller jeg har ikke kunnet finde det, i hvert fald) og det samler i virkeligheden bare alle tre scener i en hjemkomst til Frankrig, hvor alle de smukke farver er med. Ah. Love it. Vive Louis Vuitton. Kampagnen kommer i magasinerne i maj. Glæder mig til at se dem på glossy papir.
Smukke billeder ja? 🙂

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

Billeder via LV.

8 Comments