Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #12 – a new buy: Alma Rayure, a piece of tradition and history

I blev snydt for Louis Lørdag sidste lørdag (selv om jeg havde LV med på billedsiden). Sorry! Men modeugen fyldte lige i min bevidsthed og derfor måtte indlægget vige pladsen for de aktuelle begivenheder.
Jeg har købt en ny taske. Faktisk fortalte jeg om kollektionen her og tror godt, at I kunne fornemme min begejstring. Det glædede mig, at I også var ret vilde med kollektionen. Beslutningen om det her køb var egentlig ikke så svær, for jeg har længe gerne villet have en taske i materialet Vernis og når man så samtidig får et lille stykke arv og historie med sig, så er jeg jo lykkelig. Det er de kollektioner, som jeg synes er bedst: Når fortiden fortolkes i nutiden og skaber fremtiden.
Dejlige julegavekort og lidt på bogen, gjorde at jeg slog til. Haps. Rayures-kollektionen er skabt ud fra det grundmønster som prægede kufferterne i slutningen af 1800-tallet og jeg er vild med det. De to farver, som danner striberne på min taske, komplimenterer hinanden helt fantastisk og tasken minder mest af alt om et lækkert frugtbolche, som bare venter på at blive spist. Satser dog ikke på at nogen sætter tænderne i min lille Alma… haha… 🙂 Hvad siger I til den? Er den ikke nuttet? Der er faktisk også skulderrem med til den – glemte at få den med på billedet. Super plus, synes jeg.
Nu skal jeg have fundet en fin pung, som passer til og jeg har øjnene på en af de nye Epi-farver, som er ved at lande i Louis Vuitton’er over hele verden. SÅ smukke farver. Nå, men her er den….Ta-daaaa!

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

38 Comments