Shopping og Inspiration

Google Up! Rihanna

Billeder fra Justjared.dk
I samarbejde med mediebureauet Firkløver

Der findes mange typer af anerkendelse i den her verden og hvor det måske tidligere i højere grad handlede om statuetter og titler, så er der kommet en ny spiller på banen: Google.
Jeg ved ikke, om nogle af jer har prøvet at Google jeres eget navn eller hvis I har en blog, så jeres blogs navn, men faktum er, at hver gang der er en der søger på et navn, så gemmes det. Ved årets udgang kan Google derfor udtrække statistik og en af dem er de 50 mest Googlede kvinder. Smukke Rihanna, som modemæssigt er både udfordrende og modig, findes på en 2. plads. Hun startede med musikken, men har jo, som jeg også har skrevet om tidligere, sat aftryk i modeverdenen. Senest med samarbejdet med River Island. En kollektion, som havde items der blev flået af hylderne. Om man kan lide hendes stil eller ej, er jo selvfølgelig op til den enkelte. En ting er dog fuldstændig stålsat. Hun har i den grad formået at brande sig selv på tværs af genrer. Jeg kan godt lide hendes stil…. for det meste og at hun samtidig er stor stor fan af LV gør jo ikke situationen værre 🙂 Hun er sgu’ cool, altså!
Hvis I sidder og er nysgerrige på, hvem der blev Googlet mest i 2012, så er et hint: musik, H&M og så har hun lige holdt koncert i DK. Se hvem lige her. Hendes navn blev googlet hele 707.000.000 gange!

Læs også:  Set i bakspejlet