Shopping og Inspiration

Join the (Bianco Fashion) Army!

“No weapons – just shoes”

Der er ved at blive samlet en ny hær, som går til slagmarkerne i skomodens gode tjeneste! Bataljonerne er samlet under BIANCO Fashion Army‘s våbenskjold og sammen sørger de for, at  den gode smag triumferer. Bataljonerne består nemlig af måske dig, mig og alle de andre modeinteresserede, som har en mening om, hvad god skostil er.
Selve missionen er at nuancere skomodebilledet i DK. Gøre det bredere og hjælpe med at gøre det nemmere for forbrugerne at finde deres egen skostil, som de kan være trygge ved. Det meste kommer til at foregå i et online community, hvor der vil blive diskuteret skotrends, ideer, styles, kommende kollektioner, funktionalitet, design og meget mere samtidig med, at der indimellem vil være overraskelse til de skosultne soldater. Man er med i det omfang tiden tillader det og et par gange om året bliver der inviteret til live parade, hvor man mødes og ser på sko, nye kollektioner osv.
Det er med at søge optagelse i en ruf, hvis man kunne tænke sig at være med i denne fine hær af skoelskende ligesindede. Udfyld ansøgningsskemaet HER eller smut hen i din lokale Bianco-butik , hvor man kan udfylde med pen og papir. Begge dele er inden 1. maj, så der er lige nogle dage at løbe på endnu. Jeg har allerede ansøgt og krydser fingre for optagelse – håber vi bliver soldaterkammerater (på sjov). 😉

Bianco fashion army
I samarbejde med BIANCO

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

2 Comments