Shopping og Inspiration

Inspiration: 10 x Sommersandaler 2013

Jeg tror godt, at vi for alvor kan konkludere, at det gode vejr er på vej og jeg glæder mig så meget til at kunne hoppe i sandalerne igen. Strømper er virkelig ikke mine venner. Hader faktisk at have dem på og går også altid barfodet hjemme. I går var jeg måske lidt overmodig i og med jeg hoppede i et par sneakers. Barfodet. Vinterhud mod sko er ikke godt, så nu har jeg to lækre gnavesår 🙂 Så kan man lære det.
Tænker, at I garanteret også er i gang med at scoute sandalland for mulige sommerkandidater, så smider lidt inspiration i jeres retning. Nu trænger jeg strengt taget ikke nye sandaler, men ville alligevel gerne tilføje to nye par – et par sorte og et par med lidt knald på. Alle ti par kunne jeg godt se i min garderobe, men mine topfavoritter er nr. 9. fra Yvonne Koné og nr. 3. fra Kenzo. Selvfølgelig også de to dyreste, så det ender nok ikke helt sådan 😉 Hvilke er jeres favoritter eller har I nogle helt andre?
Link gerne til jeres andre favoritter, så kan vi dele hinandens inspiration. Der er link til mine bud under billedet.

ssommersandaler 2013 SS13

1. Ilse Jacobsen 2. Duffy 3. Kenzo 4. Billi Bi 5. Black Lily 6. Angulus 7. Pieces 8. Edith & Ella 9. Yvonne Koné 10. Bianco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

5 Comments

 • Guapizimo

  Dem fra Yvonne Koné er rigtig fine, jeg er selv på sandal jagt, vil gerne have nogle nye og skal helt klart se hvad Mango og Zara har her i Spanien. Jeg har set noget i deres webshop, men en ting er hvad de har der, noget andet er hvad der er i butikkerne – det hænger ofte ikke sammen *suk*

 • Karen

  De her står på fødselsdagsønskesedlen:
  http://www.ilsejacobsen.dk/dk/sandal-in-neon-style – jeg er noget forelsket i den orange farve, som jeg aldrig har ejet noget i før.

  Jeg trænger ikke til sandaler i år. Der er, ved hurtig optælling, 12 par i samlingen, der dækker fra lilla og grøn til kernelæder, hæl, ikke hæl, wedge og hvad har vi. Men et par orange Ilse-skattere? Jo, tak.

  Ellers er jeg pænt vild med par 1, 2 og 7! De pinke wedgebanditter ville da være flabede til sommerens havetamtams. 🙂

  Kh Karen

 • Lullumut

  Jeg skal så meget have nye sandaler. Smed mit sidste par ud i Marrakech, da ikke kunne mere. Så har faktisk kun høje sandaler, ballerinaer og Havaianas – duer ikke 🙂