Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Oxygenlift / Madonnabehandling på Akademikliniken i København

Med skepsis og høj (rynket he he) pande spadserede jeg, fredag eftermiddag, mod Akademikliniken i Antonigade i København. Skulle lige trække vejret lidt dybt inden jeg tog i døren, for helt ærligt, så havde jeg faktisk slet ingen idé om, hvad jeg stod foran at skulle opleve, selv om jeg selvfølgelig havde læst på lektien hjemmefra. En ting er ord, en anden er praksis. Gør det ondt, kan jeg tåle det, kommer jeg til at ligne Samantha fra SATC, da hun på et tidspunkt får lavet en peeling, har det en effekt osv. var bare nogle af de tanker, som susede rundt i hovedet på mig.
For kort tid siden blev jeg nemlig tilbudt at prøve Akademiklinikens “Madonnabehandling”/ oxygenlift og efter at have læst om selve proceduren og udbyttet, valgte jeg at takke ja i håb om, at jeg kunne få et startspark til at arbejde på, hudmæssigt, at blive en bedre udgave af mig selv.

Den super professionelle og smukke behandler, Agneta, stod faktisk allerede i lobbyen og ventede på mig. Hun afvæbnede mig lige totalt ved at være den mest smilende og lysende person, som på samme tid udstrålede sødme og faglighed. Nu var der ingen vej tilbage og jeg håber virkelig, at I vil læse med på dette lidt teksttunge indlæg, for gud, hvor jeg bander over, at jeg ikke har oplyst mig selv bedre tidligere og reageret på de usundhedstegn min hud har vist mig over en længere periode.

akademiklinikenAgneta startede med at vise mig rundt på klinikken, hvor jeg fik et kort overblik over de forskellige behandlinger, som Akademikliniken tilbyder, samt en introduktion til den produktserie, som firmaet selv har udviklet på baggrund af deres tests og resultater over årene. Derefter fik jeg en grundig beskrivelse af den behandling, som jeg selv skulle igennem, sådan at jeg følte mig tryg ved forløbet.
Det er selvfølgelig vigtigt kort at fortælle, hvad en oxygenlift er. Det er en ansigtsbehandling og involverer ingen sprøjter osv. – det er botox og restylane, hvilket Akademikliniken også tilbyder, men som er noget ganske andet. I bund og grund kan man sige, at en oxygenlift er et boost af det, som ens hud trænger allermest til. Et serum med A-C-E vitamin, samt hyaluronsyre og andre virkestoffer presses vha. oxygen ned i huden og kommer derfor dybere ned end en creme fx ville gøre, men først bliver huden peelet vha. en lille suger med et slibehoved på. Akademikliniken tilbyder forskellige slags peelinger, som anbefales alt efter, hvilken hud man har og hvad der er størst behov for. Dernæst findes der hele 8 forskellige slags sera, som hudterapeuten vælger i samråd med en selv og med baggrund i den hudanalyse, som går forud for det hele. Agnetas analyse viste, at mit største ansigtshudproblem var tab af collagen (spændstighed) og min hud var desuden temmelig dehydreret.

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

akademikliniken-001 akademikliniken madonnabehandlingUndervejs i behandlingen, fortalte Agnete mig, hvordan jeg kunne forvente, at min hud ville reagere, hvordan jeg skulle forholde mig osv. og alt hvad hun sagde, har vist sig at være fuldstændig i tråd med virkeligheden. Selve behandling var smertefri og rigtig rar…faktisk kildede det enormt meget på mig, hvilket gjorde stemningen endnu hyggeligere. Selve oxygenlift’et, alt inklusive, tager ca. en time og bagefter behandlingen føles huden, som om man har været lidt for længe ude i solen…I ved, sådan strammer lidt…og dagen efter skaller den en smule på de steder, hvor den normalt er lidt fedtet. Jeg forventede absolut ikke, at jeg ville kunne se forskel på min hud allerede efter én behandling, men faktum er altså et andet. Når man kommer tæt på, ser min hud mere fyldig ud, hvis det giver mening? De steder, hvor jeg synes elasticiteten især var væk, ser ud til at have fået lidt liv igen og min makeup sidder meget meget pænere. Huden har virkelig fået et boost og jeg kan seriøst slet ikke vente til jeg skal ind og have den næste behandling – det er simpelthen SÅ godt! A better version of my skin is in progress….grrrrrrrrrr 🙂

Som I kan se på billedet herunder, er min hud lidt rød nogle steder (taget lige da jeg rejste mig fra briksen), men ikke noget der hverken var ubehageligt eller meget tydeligt. Apparatet med den sølvfarvede “dims” er den som presser serum ned i huden med oxygen. Ved siden af, er apparatet, som peeler med ministøvsugeren, som jeg af uvisse årsager ikke fik med på billedet.

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

Akademikliniken madonnabehandling
Læs mere om oxygenlift her, hvor man også kan læse mere om de 8 forskellige sera, som er mulige at vælge imellem.

Bonusinfo: Behandlingen kaldes en “Madonnabehandling”, fordi det er Madonnas foretrukne ansigtsbehandling. Kronprinsesse Mary får dem også og en del andre kendisser sværger ligeledes til oxygenbehandlingerne.
Man kan altid komme ind på kliniken til en helt uforpligtende snak om behandlingerne, så man ved, hvad man går ind til. Også hvis man går og overvejer at prøve botox fx.

Er der nogle af jer, som har prøvet eller overvejer sådan en behandling her eller noget andet?

11 Comments

 • Karina B.

  Det lyder ret spændende og meget fristende.
  Jeg kunne sagtens finde på at prøve sådan nogle behandlinger.
  Jeg må i gang med at lede i Aarhus området 🙂

  • Malsen

   Jeg var i hvert fald overrasket. Meget. Havde slet ikke regnet med at det ville have den effekt, så kan kun sige go for it, Karina 🙂

 • Heidi

  Jeg har tidligere været bedre til at få passet godt på min hus, og købt nogle forskellige ansigst behandler, nogle bedre end andre. Men har ikke pørvet den du omtaler, og det kunne tænkes jeg skulle prøve det. Min hud trænger, og trænger til fugt. og kulør (men det er jo en helt anden sag). Måske du har prøvet en mere inden vi ses, så kan du jo fortælle om forskellen :O)

  Klinikken indbyder så meget til besøg, så den vil jeg lure ud.

  • Malsen

   Kuløren kommer faktisk også bedre frem, når alt det er døde noget er blevet pillet af. Det glemte jeg at skrive i indlægget.
   Jeg kan virkelig kun anbefale det, Heidi…jeg er endda der nu, hvor jeg ikke er lige så afvisende overfor restylane og botox, som jeg tidligere har været. Akademikliniken fik lissom pillet det hele ned på et niveau, hvor jeg forstod, hvad der foregik. Rigtig rart. 🙂

 • Stine

  Ej hvor lyder det fantastisk. Jeg burde virkelig også få gjort noget ved min hud – jeg synes bare, at det er så forbandet dyrt, så det bliver nok først, når jeg er færdig med at studere.
  Jeg glæder mig til at høre mere 🙂

  /Stine

  • Malsen

   Det var virkelig fantastisk…..jeg var overrasket over, hvor lidt jeg vidste om min egen hud. Du har ret – prisen er selvfølgelig også med til at man måske trækker sig, men det er nok godt givet ud i sidste ende 🙂

 • Guapizimo

  Jeg har aldrig nogensinde prøvet nogle former for ansigtbehandlinger, ville gerne men alene at bestille tid til frisøren kan tage mig et halvt år, så ehhh 😉

  Det lyder ellers interessant og jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at få analyseret min hud, ved godt den ikke er perfekt, men hvad er det så liiige der gør det, er spørgsmålet 🙂

  • Malsen

   Det var en øjenåbner på mange punkter for mig i hvert fald….synes du burde overveje at prioritere at få nogen til at kigge på din hud. Vi bliver jo ikke yngre og hvis man kan lære sig et trick eller to, som kan bevare noget godt i flere år, så er det da klart værd at tage med. Synes også det kan være svært med at få det til at passe. Men i sidste ende er det jo et spørgsmål om prioriteringer. Sådan er det i hvert fald for mig 🙂