Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit 13.18: Louis Vuitton Leopard Speedy and some burgundy

IMG_9788 IMG_9772 IMG_9791a IMG_9778 IMG_9790taske: Louis Vuitton // blazer + t-shirt: River Island // jeans: H&M // sko: Urban Outfitters

I anledningen af, at Louis Vuitton i går holdt deres AW13 show, hev jeg min leopard-baby ud af dustbag’en og luftede den i forårssolen. Seriøst, jeg er forelsket i den taske! (Det ved man, når man i et stille øjeblik fanger sig selv i at sidde og nusse den ha ha …).
Glæder mig til at præsentere showet for her på lørdag, hvor jeg forhåbentlig har fundet nogle gode close-ups af taskefavoritterne. Uha de er pæne!

Outfittet var ud over tasken rimelig casual med lidt bling på toppen og bordeaux detaljer. Skoene er faktisk temmelig gamle, men holder stadig imo. De er spidse, røde og herreinspirerede.
Var til møde i Cookies kommende dagpleje og det trak desværre ud, så jeg ikke nåede til København, hvor jeg skulle have hygget mig til Vichy-event med bl.a. hende her den søde. Æv bæv, men dagplejen bliver et hit, tror jeg.

Læs også:  Sommeren der gik

19 Comments

 • Guapizimo

  Cool t-shirt og fedt at farven (ud fra billederne at dømme) matcher skoene. Og tasken den er såååå fin, kan godt forstå du ofte nusser den 😉

  Ærgerligt at du ikke nåede til Kbh. jeg manglede dig! Hvornår skal Cookie egentligt starte i dagpleje?

  • Malsen

   Mange tak 🙂 Jo farven matcher…
   Tasken er bare så lækker…og den bliver jo kun endnu mere lækker ved brug, så nu satser jeg på, at snaskevejret snart er ovre, så den kan blive luftet flittigt.

   Jeg var også rigtig ærgerlig over at jeg ikke nåede det…. Han skal starte midt i april.

 • Heidi

  Nuiii den er altså også PÆN den taske, I klæder hinanden rigtig godt :O) Ps. Smart metode til at opbevare jeres parasol :O) Det skal da tænkes ind hos os, hvor den ligenu står på højkant i udestuen. :O)

  • Malsen

   Tusind tak Heidi – den er klart en af de fineste jeg har 🙂
   Ja, ikke? Kan ikke engang tage æren for det…der var de der bånd til at lægge den op i da vi flyttede ind 🙂

 • walkinrunout

  super flot outfit… dejligt casual og alligevel super pænt.
  Godt at det lyder til at blive rigtig godt med dagplejen… det er bare det vigtigste.

  • Malsen

   Jeg er virkelig også SÅ glad for den. Men har ikke villet have den med ud i snaskevejr. 🙂
   Mange tak – det er jeg glad for at du kan.

 • Line

  Rigtig fint outfit! Jeg elsker blazeren og t-shirten. Hvordan er de i størrelsen? Overvejer stærkt at klikke dem begge hjem!

  • Malsen

   Mange tak 🙂
   Jeg har begge dele i uk16 og vil sige at blazeren er almindelig i størrelsen hvorimod t-shirten er ret stor, så set i bakspejlet ville jeg nok kun have taget en uk12 eller uk14.