Shopping og Inspiration

Lædercover til min Macbook fra Royal RepubliQ / Coverme

covermeI samarbejde med Coverme

Min baby (den tekniske af dem) har fået ny sovepose. Mr. Mac er nu iklædt lækkert læder fra top til tå, venligst stillet til rådighed af Coverme. Coverme er en onlineshop der sælger udstyr til Apples produkter, så hvadenten man ønsker beskyttelse til sin computer, iPad eller iPhone, går man altså ikke forgæves her. Faktisk er der også tasker – overvejer selv en med skulderrem.
Mit cover er fra Royal RepubliQ og har i øvrigt den fine finesse i form af en indvendig kant, som man klapper op om hjørnet – dels er den bedre beskyttet på farten på den måde, men man undgår også at komme til at ridse med lynlåsen. Der er også indvendige lommer til bits and bobs. Kan I lide at det er så enkelt?

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

11 Comments

 • Heidi

  Enkelhed er smukt, det kan også “larme” for meget. :O) Nu har jeg ikke noget som helst med I foran (min mand er sucker for Samsung). Men skulle jeg en dag få noget med I foran, så ville jeg kigge fordi shoppen. Iøvrigt smukt gulv :O)

  • Malsen

   Ja, det er nemlig…kan godt lide klassiske ting, selv om jeg også elsker mønstre 🙂
   Mange tak ….gulvet blev lagt efter vi havde vandskade. Er rigtig glad for det, nu er der så bare ingen af vores møbler der passer til! 😀

 • Tine Lildballe

  Hvor er den lækker! Jeg har pt et meget pink sleeve, i noget meget pudsigt, stødabsorberende materiale, der beskytter den rigtig godt. Men den der er jo bare smuk!

 • Viveca

  Jeg er helt vild med simpliciteten af den – det er dejligt med mønstre og lignende, men for mig er der intet der slår én solid farve. Elsker desuden de indvendige folder, det er jo smart! 🙂

 • Lise/walkinrunout

  Synes det er super flot… men jeg har selv fundt ud af, at det er skønt med rem i computertasken, så det er mest til ipads… jeg har brug for beskyttelse 🙂