Shopping og Inspiration,  Skønhed

Glitter Nails: Ciaté + Nilens Jord


Måske er det bare mig, men jeg er gået i totalt december (aka jul) selvsving hvad angår neglelak; har ryddet op i skufferne og fundet mulige kandidater frem. Både nye og gamle – de fleste skal prøves igen og kombineres på kryds og tværs. Regner med at favoritterne ender i et indlæg, hvis det er noget I har lyst til at se?

Denne her kombi, som på billedet, synes jeg er SÅ lækker. Det er Nilens Jord nr. 690 (ét generøst lag) og så er det Ciaté nr. 086 Confetti (gave), som er ovenpå i to tynde lag. Det holder vanvittig godt…kører på 7 dag nu og jaja…nu burde jeg nok tage det af, men har holdt ind til nu 😉

Lille tip: Den søde negledame her har i øvrigt lavet nogle virkelig fine indlæg med inspiration til julens negle delt op i farvekategorier, så der kan man også få skøn inspiration.

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

13 Comments