Shopping og Inspiration

Støvlet med Western Vibes fra Lloyd og en opskrift!

I samarbejde med Lloyd


Jeg har efterhånden været rundt til en del fremvisninger af SS13 kollektioner og der er flere tendenser som fortsætter. Neondetaljer fx men også western-vibes – især på fodtøj. Man kan selvfølgelig vente og se, hvad de enkelte mærker vil byde på hen i foråret, men det kan også betale sig at holde øje med udbuddet nu …. måske især med henblik på støvler og støvletter og det kommende udsalg. Lloyd damesko har et rigtig fint bud på en nedtonet støvlet med western referencer i stil med de meget populære Marant-støvler, som har været hotte de sidste mange sæsoner. Den er forarbejdet, så den, i mine øjne, har den helt rigtige patina og så sidder den virkelig godt på og er lækker at gå i. Passer til jeans, kjoler (til sommer) og shorts/nederdel, så man vil kunne få mange timer ud af dem. Jeg har før haft overvejet støvler i samme stil og kan mærke at jeg egentlig stadig godt kunne tænke mig et par. Hvis der er nogen af jer, som overvejer, hvordan mærket er i størrelserne, så kan jeg sige, at de er fuldstændig true to size og har jo desuden også halve størrelser, så man slipper for at gå på kompromis med noget som helst.

Hvis I har kunne lide de styles jeg har haft vist fra Lloyd igennem den sidste måned, så kan jeg anbefale at man signer up til deres kundeklub her (det er ganske gratis), hvor man indimellem vil modtage heads-up i forhold til rabatter, online-tilbud osv. Man kan også like Lloyd på facebook her og få en rabatkode med det samme.

Læs også:  Sporty er cosy

I en helt anden boldgade, så synes jeg lige jeg vil tippe om, at jeg har lavet et opskriftsindlæg ovre på børnebloggen. Verdens bedste grove rosinbrød…så er det sagt 😉 HER.

12 Comments