Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

Remvig

Jeg synes det er sjovt at besøge butikker, lære folk at kende, høre deres historie og se, hvad de har at byde på på stativerne. Og mindst ligeså sjovt at skrive det videre til jer! 🙂
Når man besøger butikker, så har man ofte en tendens til at søge ind mod centrum af fx København, men nogle gange kan det betale sig at kigge lidt udad for at se, hvad de andre “hoods” har at byde på. Det er jo alment kendt, at mange fx er vilde med at shoppe på Østerbro, men det kan i høj grad også betale sig at se mod Frederiksberg. På Gammel Kongevej ligger bl.a. “Remvig”, som ejes og drives af kønne Ane Remvig – en ung iværksætterisk kvinde med ben i næsen. Som 26-årig åbnede hun butikken og har nu haft den i 8 år. Hun er af den overbevisning, at man skal kaste sig ud i det, men huske at sætte sig nogle realistiske mål – især inden for de første par år. På den måde har man sig selv med i det og bliver ikke skuffet, hvis projektet viser sig ikke at rumme det man drømte om. (Læs videre efter billedet)

Anes butik er både smuk på det ydre og det indre. Facaden byder velkommen med fine vinduer og indenfor er stemningen hyggelig, venskabelig og varm i de store lyse lokaler. Man finder mærker som Margit Brandt, S’NOB de Noblesse, Bullboxer, Blond, Suit og mange andre – primært tøj, men der er også accessories, sko, neglelak og lidt living produkter.
Blandt det store udbud af varer, finder man to sider af moden – den klassiske og den trendy. Priserne er sådan at de fleste kan være med og der er ofte gode tilbud og mark-downs i forskellige anledninger. Stop forbi, når du har mulighed – jeg synes der er noget at komme efter! 🙂 Se i øvrigt billedstorm efter teksten.

Sådan finder du Remvig:
Den aktive: Gå fra Hovedbanegården ad Vesterbrogade, drej til højre ad Trommesalen, drej til venstre ad Gammel Kongevej og følg vejen ind til du har Værnedamsvej på din venstre hånd. Du er ankommet 🙂 (det er nr. 80) – tid: ca. 15 min. og det er en smuk tur!

Læs også:  Forårsfodtøj

Den dovne: Stå af på Vesterport og tag bus 14 eller 15 mod Ålholm Plads eller Ålekistevej. Stå af ved stoppestedet “Værnedamsvej”….gå 30 meter.

Hvis man vil følge lidt med i tilbud osv. så kan man finde Remvig på FB lige her.

6 Comments