Livet er en fest,  Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Rejser og ture,  Ture i Danmark

Louis Lørdag #30 – The New Store Details Louis Vuitton København / Copenhagen

Jeg når lige at tjekke hurtigt ind med en ordentlig omgang billeder af den nye Louis Vuitton forretning i København – denne gang med masser af detaljebilleder fra alle kroge og hjørner af de smukke rum. Der er flere indlæg på vej – bl.a. var jeg en tur på taskespotting blandt de inviterede fredag aften og jeg har selvfølgelig også lidt outfits I skal se 😉

Billederne er i nedenstående galleri – I kan klikke på de enkelte billeder og derefter klikke igen, så kommer I videre til det næste 🙂 Der er lidt kommentarer på nogle af billederne, men ellers vil jeg bare lade dem tale for sig selv. I er selvfølgelig mere end velkomne til at spørge, hvis der er noget specifikt, som I gerne vil vide.

Billeder fra Louis Vuitton København

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

12 Comments