Shopping og Inspiration,  Skønhed

Få frisuren: Anne Sofie Madsen Cheerilee/ Wella opsætning SS13

Da jeg viste jer denne frisure, skrev jeg også, at jeg havde en lidt vild opsætning, som jeg ville vise jer og som jeg vildt gerne vil forsøge at lave. Dog uden pandehåret. Pandehåret egnede sig virkelig godt til catwalken, hvor Anne Sofie Madsens kollektion var både elegant og dramatisk og Wellas key stylist havde indfanget detaljerne så fint i frisuren. Pandehåret bliver dog for kantet til mig, men selve opsætningen er imidlertid så fantastisk flot, synes jeg og jeg kunne godt tænke mig at lave den til jul med enten sorte bånd eller måske til nytår med guld- eller sølvbånd. På den måde bliver den lidt mere vinteragtig. Måske skal jeg lige prøve den af på en veninde først …. nogle gange er det nemmere at lave på sig selv, når man har prøvet det på andre.

Er den ikke vanvittig flot? Noget du har mod på?
Se trinvis guide til, hvordan du laver den (uden pandehår) under billederne.

Sådan gør du:

1) Lav en trekant i håret fra toppen af hvert øjenbryn tilbage til midt på hovedet og lav en
hestehale med det. Brug en hårspray med medium hold såsom Wella Professionals Stay Styled, når du reder håret tilbage i den stramme hestehale. Dette hjælper til at få hestehalen stram.

2) Inddel to sektioner hår i hver side og saml de to sektioner i en hestehale øverst på hovedet foran den første hestehale. Lav derefter to sektioner mere i hver side, og lav en hestehale under de to første hestehaler. Fortsæt med at lave tre hestehaler mere under de første tre, på linje som en hanekam. Brug en mat voks såsom Wella Professionals Texture Touch for at gøre siderne glatte, uden at de skinner.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

3) Tag seks stykker bånd efter eget valg. Sæt et stykke bånd rundt om hver hestehale. Lav en lille stram knude på den første hestehale inklusiv båndet. Brug enderne fra den første hestehale når du laver den næste knude, og sådan fortsætter du. Lad nogle løse ender hænge når du når til nakken.
Afslut med at give frisuren en omgang hårspray med stærkt hold, som Wella Pro Series Strong Hold Spray, for at holde håret på plads.

Produkter med links: Wella Professionals Stay Styled (i øvrigt en af de bedste hårsprays jeg har haft nogensinde), Wella Professionals Texture Touch, Wella Pro Series Strong Hold Spray (denne kan jeg ikke finde online, men det er et rødt design og fås i fx Føtex).

(der er benyttet affiliatelinks i teksten)

18 Comments