Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

En lille bid af Shiri // Carré

Carré er ikke “bare” et smykkemærke – det er et lille univers som betager med det samme man sætter foden over dørtrinnet. Der er en personlig varm atmosfære, lyserød disk med messingdetaljer, pastelfarvede gamle pudderkvaste og finurligheder, som fortæller små historier og som vidner om, at her bor en samler.  (Læs videre efter billederne)


Karismatiske Shiri, som ejer Carré og hænderne på collagen i øvrigt, er dén tingfinder og fortæller gerne om sit samlergen, sine historier fra Israel, hvor hun er vokset op og om, hvordan hun får inspiration til sine mange smukke smykker. I går aftes, hvor jeg var inviteret til event i butikken, handlede det bl.a. om hendes Lady Luck kollektion, som består af tre halskæder med symboler, samt en ring + ørestikkere, som alle bringer held og lykke til ejeren. Der er et billede i collagen med tre halskæder ved siden af hinanden – der kan I se de fine symboler. Smykkerne er ganske limited og fås lige nu i butikken og online.
Vi fik også en kyndig rundtur i de forskellige ædelstenstyper og så dem både i en uforarbejdet og en forarbejdet version. Det optog mig virkelig at se, hvordan stenen ændrer udtryk alt afhængig af, hvordan den bliver poleret og eller/slebet. Imponerende håndværk, altså.
Da jeg bevægede mig rundt til de forskellige montrer og lurede (læs: småsavlede over) på alle de forskellige styles, blev jeg faktisk lidt overrasket over, hvor mange forskellige udtryk Shiri formår at lave. Der er vitterligt til alle typer og stilarter – om man er til det simple, det prangende, det underspillede, det overdådige, det pussenussede, det rå, det klassiske, det traditionelle osv. så er der et smykke. Jeg er personligt slet slet ikke færdig med Carré og er glad for at jeg fik genåbnet mine øjne over for mærket….der var fx et Camé-armbånd, som jeg desværre ikke har råd til lige nu, men som jeg er helt ødelagt over og simpelthen bare må eje en dag. Og så var der også lige en sommerfuglering, som jeg næppe overlever uden….og så var der en ring med fjer, fjer på halskæde og der kommer snart øreringe med fjer og og …. haha, sådan kan jeg vist blive ved 😀 Jeg fik den smukkeste ring i gave, som er den store blå ring I ser på collagen – den er vanvittig flot og minder mig om mindekarret i Harry Potter (nørdet, I know, men det gør den altså!). 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Hvis I er i området, så gå ind og se den fine forretning, ikke? Den er altså virkelig et besøg værd. Vi kan selvfølgelig også sagtens shoppe online lige her.
Læderstræde er i øvrigt proppet med super gode restauranter og caféer, hvilket jeg benyttede mig af sammen med Emilie, Emilie og Simone efter det super hyggelige arrangement hos Carré. Herligt at slutte aftenen af med kaffe og chit-chat 🙂

11 Comments