Ønskelisten

Birthday wishes + new feature


Marts er på mange måder en af mine yndlingsmåneder – dels er det som regel her, at foråret begynder at vise sit kønne ansigt, men det er også måneden, hvor jeg har fødselsdag. Selv om jeg ikke er 21 længere, så er det stadig en af årets bedste dage og jeg er som et lille barn. Kan lige så godt indrømme det – elsker at have fødselsdag. Det er ikke så meget gaverne (men de er da så rare 😛 ),  men mere stemningen, lagkage, flag og morgenmadsbord med mine yndlingsbagstykker fra bageren, måske et par kort og et par gaver. Mmm. Anyway, så er det d. 23. marts og det er jo vitterligt lige om lidt. Jeg er, naturligt nok, blevet afkrævet en ønskeliste og jeg håber faktisk primært at få lidt gavekort/penge, så jeg måske kan købe en eller to ting fra collagen. Jeg har ikke så mange ønsker igen, for dels er min krop ikke så nem at klæde på for tiden, men også fordi jeg har taget en beslutning om, at jeg skal være meget bedre til at købe/ønske mig ting, som jeg virkelig vil skatte og som kan være i mit liv lang tid.
Maxikjoler er jo min “thing” – det ved I, hvis I har læst med længe, og jeg kunne godt tænke mig, at få 1-3 mere i løbet af de kommende måneder. Jeg går nærmest ikke i andet om sommeren og må erkende, at nogle af dem, som har tjent mig godt, altså også ligner at de er ved at være udtjent. Min kærlighed går til dels den smukke smukke kjole med sommerprint, som jeg har krammet tidligere, fra Style Butler og den anden helt sorte forelskede jeg mig allerede i i sensommeren hos Munthe plus Simonsen.
Den sorte klassiske taske er fra Ilse Jacobsen og den var faktisk på min julegaveønskeliste også, men jeg fik den ikke, så jeg håber, at den måske kan blive min i denne omgang.
LV-sneakers bloggede jeg om her og de har faktisk forfulgt mine drømme lidt….jeg har dog ikke prøvet dem, men jeg er sikker på, at vi vil være et match. Ligeledes er jeg ret vild med det enkle armbånd fra Vuitton med kombination af skind og guld.
Jeg mangler en lys cardigan og jeg har en fascination for firkløvere – den historie må I få en anden dag, men da jeg spottede den her cardigan ligeledes fra Style Butler var jeg in love med det samme. Farven er skøn, nittemønsteret bagpå er lækkert og kvaliteten er bare super holdbar. Og så passer den til begge maxikjoler.
Sidst med ikke mindst, så ønsker jeg mig et læderarmbånd fra Pandora. Med lige præcis de to charms på, som jeg har sat på billedet. Igen er det en firkløver og så et led med hjerter. Der skal ikke være mere på end de to led på og jeg ville elske at bruge det hele sommeren, når huden får smuk glød.
Det er utopi at tro, at jeg får råd til det hele, men mon ikke det er realistisk at erhverve sig et par af ønskerne. Det håber jeg i hvert fald 🙂

Læs også:  Come to me, cashmere og tips til god pleje af cashmere

I øvrigt, så vil jeg lige gøre opmærksom på en ny feature i kommentarfeltet. Jeg besøgte Dyveke den anden dag og opdagede at hun havde sådan en snild plugin, som hedder “CommentLuv”. Den læser, hvis man har en www, den sidste post man har lavet og inkorporerer automatisk et link, som den vedhæfter i kommentaren. Så kan man altså, når man scroller ned over kommentarerne, nemt og hurtigt klikke ind hos andre, hvis man synes deres indlægstitler lyder spændende.
Jeg synes det er en super fin måde at vise, hvad andre blogger om og er et stærkt alternativ til blog-roll’en. Ikke at jeg har tænkt mig at slette min blog-roll overhovedet, men vil da rigtig gerne dele links ud og dette er et super fint tiltag, tror jeg. Nu prøver jeg det af i hvert fald 🙂

30 Comments