Skønhed

TIP: Bedste neglelaksfjerner til glimmerneglelakker!


Jeg lovede at tippe, hvis jeg en dag fandt en fantastisk neglelaksfjerner til glimmerlakker. Ventetiden er slut 😉
I sommer fik jeg en prøve på Deborah Lippmann’s “Stripper to go” neglelaksfjerner og havde glemt alt om den ind til dagen før juleaften, hvor jeg (selvfølgelig) løb tør for fjerner. Der var rester af tre lakker på mine negle, tror jeg, hvoraf den ene var en ret heftig glimmerlak fra Barry M. Indtil nu, har det været lidt en bitch at fjerne de der glimmerlakker, synes jeg, men det ser jo så fint ud, at man tager besværet med, right? Nå! Men tilbage til historien….jeg kom så i tanke om, at jeg havde fået den der prøve og kunne naturligvis ikke lige finde den med det første. Den dukkede dog op og gudskelov for det, for hold da helt mule, hvor er den god til glimmer! Man presser fjerneren ned mod neglen i ca. 5 sekunder og så går det altså noget lettere end med alle de andre typer, som jeg efterhånden har prøvet i kampen mod glimmerlakkerne. Den fås i to varianter – en pumpedims og så sådan nogle små breve, som man kan have med sig i tasken eller på ferie. Indeni er der en lille fingerbølsagtig ting, som er vædet med fjerner og det er nok til 10 fingre. Også med glimmer.
Jeg fandt dem begge bagefter på amazon.co.uk til en god pris og opdagede først senere, at de faktisk ville blive sendt fra USA, men jeg har lige modtaget dem i dag og der var ingen told, så jeg ved ikke om jeg var heldig eller om det er fordi jeg har bestilt via UK. Find pumpen “The Stripper” her og brevene “The Stripper to go” her. Alternativt, har Trier Cph også den sidstnævnte lige her.

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

20 Comments