Shopping og Inspiration,  Skriblerier

2011 – om bloggen, oplevelser og det der 2012

På mange måder har jeg glædet mig til at skrive det her indlæg, fordi det giver mig lov til at skrive mere end jeg normalt gør og ikke nødvendigvis behøver at være med et modetwist. En opsummering på 2011 og en evaluering af de mål jeg satte mig sidste år i samme indlæg, samt en ny række af punkter at arbejde ud fra i 2012. Jeg kan godt lide at dele de her ting med jer.

Om Bloggen 2011
Mine mål var:

 • opnå flere læsere, hvilket betyder, at jeg nok må holde op med at være sådan lidt halv-genert og simpelthen få fortalt at jeg blogger. Det har jeg ikke været god til.
 • lave flere v-logs (?)
 • møde nogle af de andre bloggere (læs: overvinde genertheden)
 • fortsætte med at sørge for at min blog er hyggelig og rar at besøge. Det vil jeg ikke miste!
 • flytte til eget domæne

God knows, det her blogging har taget til i styrke – også meget meget mere end jeg havde troet, forventet, håbet på eller måske også lidt frygtet. Jeg flyttede til eget domæne i januar 2011 og det var en befrielse. Jeg er mere hooked  på at skrive end jeg var sidste år, men på en meget sundere måde. Måske har jeg lært at slappe lidt af og været bedre til at minde mig selv om, at det er godt nok, når jeg gør mit bedste. Ingen er forpligtet ud over det. Sidste år var jeg benovet over, hvordan mit læsertal havde forbedret sig og det samme kan jeg sige igen i år. Jeg havde nogle “mile stones” i mit hovede, som jeg gerne ville nå i forhold til netop læsertal og de er både nået og passeret. Jeg vælger at tro på, at det er fordi her er rart at være. Jeg har også fået meldt åbent ud at jeg blogger og det har været en kæmpe befrielse. Lagde mit link på min private FB en dag, lukkede øjenene og håbede på det bedste. Alle har heldigvis været rigtig søde og opbakkende.

Samarbejder
Jeg får løbende mails fra søde læsere, som ikke ønsker at kommentere, men som alligevel har lidt på hjerte, som de gerne vil dele….eller spørgsmål, som de håber at få besvaret. Det kan både handle om mode, specielle spørgsmål ift LV, men tit sker det faktisk også, at nogen spørger til det at blogge eller noget som har med min blogging at gøre. Smadder hyggelige mails 🙂 En del spørgsmål har været rettet mod blogsamarbejde og hvorfor jeg ikke er en del af noget netværk/platform eller fællesskab. Well, det er ikke helt enkelt at svare på, men jeg har haft lovet at bruge et par linjer på det i dette indlæg.
Det er absolut ikke fordi der ikke har været tilbud. Det har der og jeg er virkelig meget beæret og dybt taknemmelig over, at nogen har ment, at min blog var stærk nok til at indgå i økonomisk fordelagtige netværk. Men jeg har ikke følt det var der jeg var og jeg er derfor stadig bare mig selv. Måske ændrer mit syn sig i fremtiden….who knows. Den store gevinst, som jeg ser det, er sgu’ ikke så meget pengene (som naturligvis er rare), men mere, at man selvfølgelig når ud til flere og dermed bliver i stand til at kunne gøre mere med sin blog og via sine kontakter. Det kræver ikke en doktorafhandling at gennemskue, at det er en klar fordel at være med i diverse topbarer og at følgere følger, fordi man opdages på den måde. Flere læsere equals flere tilbud equals flere penge, muligheder, samarbejder mm. som i sidste ende gerne skulle betyde en bedre blog for læserne.
Nå, men jeg har som sagt valgt det fra ind til videre og i stedet forsøgt at skabe mine egne kontakter, som da heldigvis er blevet til en del i dette år. Det er stærkt kommet jer til gode i form af præmier til konkurrencer og jeg selv er da også blevet belønnet indimellem.

Læs også:  10 ting som gør mig glad

De søde piger og ud af huset
Et af mine mål var at se at komme i sving med at få mødt nogle af de andre bloggere og det har jeg i den grad fået gjort. Det er der kommet en del nye venskaber og bekendtskaber ud af og jeg skatter det højt! Især hende her er blevet en virkelig god veninde, som jeg snakker med flere gange om ugen. Vi startede også Sale by Bloggers sammen, som jeg kan love der kommer endnu mere gang i i 2012.
Jeg ville også blive bedre til at tage imod invitationer til events, shows og arrangementer, hvilket også bliver en del nemmere, når man efterhånden kender en del af de andre. Det har været hyggelige timer, som jeg ikke ville have været foruden.

2012
Det er klart at mit 2012 bliver en del anderledes sådan rent privat med baby på vej osv. men på trods af det, så satser jeg stærkt på at bloggen fortsætter med at være mit modefrirum. Nogle af de ting, som jeg gerne vil optimere i det nye år er:

 • Bevare min troværdighed og stadig sikre at min blog er rar, god og hyggelig at besøge.
 • Layout. Jeg vil gerne have mere bredde på mine billeder bl.a.
 • Billeder. Jeg vil gerne lære mit nye kamera endnu bedre at kende, så jeg kan udnytte flere af de resurser, som bare ligger gemt i funktionerne på nuværende tidspunkt. Overvejer faktisk også fotokursus.
 • Indgå flere gode og værdifulde samarbejder og muligvis integrere reklamer i et mindre omfang.
 • Fortsætte med at stå ved at jeg blogger fx i forhold til min private netværk
 • Skrive mere en gang imellem. Det skal nok uddybes….men det handler om, at jeg indimellem godt kunne tænke mig at lave lidt mere teksttunge indlæg. Ikke for tit…det er ikke det blogmediet skal, men indimellem. God/dårlig idé?
Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Sidst, men ikke mindst, så vil jeg selv fortsætte med at blive bedre til at kommentere de indlæg, som jeg læser rundt om på de dejlige blogs. Selv om der har været mindre tid til bloglæsning for mit vedkommende de sidste par måneder, så er det stadig vigtigt – også selv om man/jeg bliver “større” i blogland. Det er bestemt ikke ensbetydende med, at man så ikke bør gøre andre glade ved at give lidt respons. What goes around, comes around.

På falderebet….for nu har jeg vist brugt min taletid for en stund hihi 🙂 TUSIND TAK til alle jer derude, som bærer Malsen.dk fremad med alle jeres daglige klik. I er uundværlige. Hver og en <3

Drys gerne en tanke af i forhold til indlægget og nyd så nytårsdagen med afslapning og hygge… lige om lidt starter vi jo alle op på arbejde og skole igen. See ya! 🙂

 

43 Comments

 • Walkinrunout

  Glæder mig til fortsat at følge med 😉
  Jeg synes faktisk at du har en af de bedste ‘mindre’ blogs – når de bliver større, kan bloggeren jo ikke bruge tid på at kommentere tilbage og personligt har jeg nok lidt tendens til ikke at gide kommentere, når man aldrig får svar tilbage. Ved godt at bloggeren læser det hele…. men man kan jo aldrig vide 🙂
  Det er i hvert fald en anden slags blog, når den bliver meget stor.
  Glædeligt 2012 til dig… og alt det nye, der vil ske 😉

  • Malsen

   Tusind tak for din søde kommentar. Det er virkelig fedt at du glæder dig til at følge med i 2012! 🙂
   Jeg er ikke helt enig i bloggere ikke “kan bruge tid” på at kommentere tilbage…..jeg synes egentlig at det er en del af pakken og ikke noget man bare sådan kan undsige sig, fordi man har et vist antal besøgende om dagen. Jeg behøver ikke at bloggere svarer hver enkelt tilbage altid…..det kommer helt an på indlæggets type, men som udgangspunkt bør man da give sig til kende i kommentarfeltet hver gang. Om det så er samme dag eller dagen efter, betyder ikke så meget for mig. Du har dog helt ret i, at bloggen bliver anderledes når den er stor. Man er anderledes forpligtet og især, hvis man samtidig er i samarbejde med firmaer og der er lønkroner involveret.
   Rigtig godt nytår 🙂

 • Louise

  Jeg synes, det er rigtig fedt med et indlæg som dette. Både fordi det giver et indlblik i dit forgangne år, det kommende år, men især også fordi man som læser får et bedre indtryk af, hvem du er – og det kan jeg godt li’ 🙂 Og netop dét omkring generthed i fht. bloggen, kan jeg virkelig nikke genkendende til. Jeg synes, det har været svært at “fortælle”, at jeg blogger… Det har været intimderende på en eller anden måde, men alligevel befriende 😉 Nå, men i hvert fald vil jeg også ønske dig et rigtig godt og lykkebringende år! Og hvor er det spændende med en lille baby på vej 🙂

  • Malsen

   Fedt at du kan genkende noget af dig selv i mit indlæg! Det har været meget intimiderende….det vil jeg give dig helt ret i! For pokker da….men det er nu meget lettere, når man kan få lov til at fortælle om det man laver og som man er stolt af 🙂
   Rigtig godt nytår til dig også!

 • Alexia

  Er rigtig glad for din blog er så meget nede på jorden, det er det der gør at jeg synes det er dejligt at følge med. Jeg synes udviklingen i 2011 er at reklame-delight har overtaget extremt mange blogs og det er fuldstændig u-udholdeligt at følge med på deres blog uden en seriøs reklame-blocker. Man kan godt have reklamer på bloggen med måde. Så er glad for du ikke er kommet over på en af de sider 🙂

  Jeg vil gerne rose dig for at du stadig kommenterer når du kommer forbi blogs – det er dejligt at du tager dig tiden og viser interessen for andre. Mange af dem der er blevet store er nemlig stoppet med at kommentere ved andre.

  Godt nytår til dig søde Malsen, glæder mig til at følge med i 2012 🙂

  • Malsen

   Jeg er rigtig glad for dine roser, søde Alexia – det at respondere på læsernes kommentarer/mails eller hvad det måtte være, ser jeg som en naturlig del af det at have en blog. Og en ting, som man ikke kan “tillade sig” at overse, men det er ikke et synspunkt, som alle deler og du har ret…i takt med at bloggens størrelse vokser, ser man ofte en eksponentiel tilbagegang i bloggerens kontakt til sine læsere. I høj grad på det store udenlandske blogs. Synes der er flere af de danske, som er blevet meget bedre til at svare deres læsere.
   Jeg har intet imod reklamer som sådan, de skal jo kunne ses førend at de virker 😉 Om det er for meget hos BD, tja…det ved jeg ikke rigtig, men jeg forstår godt, at nogen kan finde dem generende.
   Rigtig godt nytår til dig også og tak fordi du følger med 🙂

 • Z

  Umiddelbart ville jeg bare lige sige, at jeg helt bestemt ikke ville have noget i mod nogle teksttunge indlæg en gang i mellem 🙂 Især hvis de reflekterer over noget mode på en eller anden måde. 🙂

  • Malsen

   Og det ville de klart gøre i en eller anden form….mode, blogging, forbrug mm. Det er i de baner jeg tænker – indholdet skal klart afpasses bloggens øvrige profil 🙂

  • Malsen

   Rigtig glad for at du vil være ok med lidt mere tekst…..jeg kan godt følge dig – det giver tit et indtryk af de normer og værdier hos som ligger hos den der skriver. 🙂

 • miss m

  Jeg synes din blog var god ved starten af 2011 og det synes jeg stadig 🙂
  Og nogle kæmpe plusser ved din blog er nærvær(som du selv skrev), du svarer på kommentarer, din personlighed, din modenhed og DIN KÆMPE VIDEN OM LV. Din blog er stadig en af dem, jeg altid lige skal tjekke 🙂

  Jeg glæder mig til at følge med i 2012 🙂
  Godt nytår

  • Malsen

   Haha, da jeg læste den første sætning, tænkte jeg….shit….nu får jeg sgu et fur og at du ville skrive at bloggen ikke længere var god! 😀 Men hvor er det en fantastisk kommentar, miss m – den skatter jeg højt. Tusind tak og godt nytår. 🙂

 • Marianne P

  Du er en fornøjelse at følge Malsen og jeg glæder mig til at se hvad 2012 vil bringe…foruden baby selvfølgelig. Rigtig godt nytår til dig!

 • Heidi Poulsen

  Jeg syntes det er en super hyggelig blog, især fordi man føler man “kender” dig uden at kende dig, du har en dejlig måde at udtrykke dig på. Og så er det dejligt med en moden blogger, som viser noget mere “voksent” ;O)

  Glæder mig til at følge din blog i 2012, og din graviditet, selvom du har skrevet bloggen ikke skal blive til en bab/barsel/mor blog ;O)

  Rigtig godt nytår

  Kh Heidi

  • Malsen

   Tak for din kommentar, Heidi – jeg er glad for at du synes jeg adskiller mig og har noget at byde på, som måske er lidt mere modent end i det brede blogland, hvor gennemsnitsalderen jo også er en del under min … ahem… 😛 Jeg håber jo at der er plads til os alle og det kan jeg da heldigvis se, at I efterhånden er mange der bakker op om 🙂
   Rigtig godt nytår til dig også, KH

 • Sacha

  Dejligt indlæg.

  2011 var året hvor jeg opdagede din blog, hvilket jeg er glad for.
  Den er dejlig stille og rolig nede på jorden, så keep up the good work 🙂

  Godt nytår

  • Malsen

   Tak, Sacha 🙂 Det er vigtigt for mig at være nede på jorden, så det er skønt at det er det du fremhæver.
   Godt nytår!

 • Debbie

  Altid en fornøjelse at læse med 🙂
  Jeg glæder mig til fortsat at følge med her i 2012 og se, hvordan alting bliver nu hvor baby er på vej – det er simpelthen så spændende 🙂
  Godt nytår til dig!

  • Malsen

   Mange tak, Debbie og tak fordi du fortsat vil følge med. Det er et meget spændende år jeg går i møde ja…og jeg glæder mig 🙂
   Godt nytår!

 • Lullumut

  For fint 🙂 Du har virkelig nået meget. Det syntes jeg allerede sidste år, men når du sådan ridser det, kan man virkelig se en udvikling. Og fedt at du har fået en god veninde også 🙂 Jeg synes, teksttunge indlæg er fine, men som du selv nævner, skal der heller ikke være for mange. Hvis man har noget på hjerte, skal det selvfølgelig ud 🙂 Fedt at du fravælger et blogsamarbejde og kan stå inde og argumentere for det. Derfor håber jeg, at flere (end i år) vil fortsætte med at støtte dig med gaver og præmier til konkurrencer mv. 🙂 Kunne da være rart, hvis du kunne komme til at tjene lidt penge på alt dit arbejde 🙂 Og ikke mindst, godt nytår!! :o)

  • Malsen

   Tak for din dejlige kommentar. Jeg har jo ikke fravalgt samarbejder fordi de er dårlige….blot fordi de ikke rigtig passede til mig og det jeg vil med bloggen lige nu – om det ændrer sig i fremtiden, er svært at spå om.
   Dejligt at du støtter lidt mere tekst indimellem….jeg lover at det ikke bliver i overflod og kun når det passer sig i forhold til at have noget på hjerte. 🙂
   Godt nytår til dig også, søde 🙂

 • Betina

  Malsen, du er by far en af mine yndlingsbloggere, fordi der er nærvær i din blog. Dine indlæg er unikke og ikke underlagt en agenda fastsat af andre end dig selv. Og så har du prioriteterne i orden!

  Jeg håber, at jeg får muligheden for at hilse på dig en dag irl, og jeg glæder mig til at følge med dig og bloggen i 2012.

  Kh. Betina

  • Malsen

   Betina, for pokker, hvor er det en dejlig melding du kommer med her. Jeg er rigtig glad for de ting du siger – især at du kan mærke at det er min egen agenda…..det er vigtigt! Tusind tak.
   Det kunne være rigtig hyggeligt at hilse på dig også – det må vi håbe at 2012 bringer til os 🙂
   Kh

 • Guapizimo

  Jeg er så glad for at følge med herinde, man får en virkeligt godt og positivt indtryk af dig som person og det var også derfor jeg i sin tid så gerne ville møde dig, heldigvis for det! Vi tænker jo meget ens, det ved du godt 😉 Og derfor er sådan en ting som kommentarer også vigtigt for mig, jeg tænker tit “Give a little, get a little” jeg ved selv hvor meget hver eneste kommentar betyder!

  • Malsen

   Jeg er rigtig glad for at den vibe jeg sender ud er så positiv – det er ikke altid tilsigtet, men passer meget godt med den jeg er og tak for at du er så aktiv herinde hos mig.
   Du ved lige præcis hvad jeg mener; det ved jeg godt 😉

 • Mette - StyleStories

  Det er så hyggeligt at følge med hos dig, og jeg sætter stor pris på de kommentarer du lægger hos mig også. Og så er jeg rigtig glad for at have mødt dig efterhånden nogle gange nu, det er altid en stor fornøjelse 🙂

  • Malsen

   Mange tak for din fine kommentar, søde Mette 🙂
   Jeg kan kun sige i lige måde – det er altid super hyggeligt!

 • june... @ Pixelerede finurligheder...

  Jeg er glad for din blog er, som din blog er 🙂 Selvfølgelig er der gode ting ved topbarer, men somehow mister blogge ofte lidt af deres charme.. I know – sikkert bare mig der synes det.. Men selvom folk skriver de må se ud som man vil, så virker det som om, at de stadig kommer igennem en transformation.. 🙂 Jeg er hvert fald pt. gladest for blogge uden topbanner.. Tror egentlig også at jeg helst vil have læsere, fordi folk leder efter netop mig/min stil, end fordi min nabo i topbanneret er pisse dygtig 🙂 If you get my drill.. 🙂 I bund og grund handler det jo bare om mavefornemmelse 🙂

 • Dyveke

  Hov! – det var da helt gået min næse forbi, at du venter dig. Stort tillykke med det! Det er jo helt fantastisk 🙂 For mit vedkommende er de teksttunge indlæg velkomne. For mig at se bliver en blog lidt mere interessant når bloggeren har noget på hjerte en gang imellem og ikke udelukkende laver indlæg kun med fokus på billeder. En gylden mellemvej og afbalancering er for mig at foretrække. Jeg glæder mig til at følge din blog i 2012 – her er bestemt hyggeligt at tjekke ind i ny og næ 🙂 Godt nytår!

  • Malsen

   Mange tak 🙂
   Jeg er glad for at du også vil bifalde lidt mere tekst….synes nemlig også at det tit kan blive for meget billede……kan godt lide ord 🙂 Godt nytår!

 • Manja

  Hvor er det spændende at læse om dine tanker om og for bloggen, Malsen 🙂 Jeg kan kun sige keep up the good work!

 • Nana/Myfashionforest

  Jeg vil også rose dig og din blog for altid at være rar at besøge – her får man svar på sine kommentarer, og der er en god tone mellem alle, der kommenterer. Det er virkelig dejligt!
  Mange gange tillykke med den kommende familieforøgelse, det bliver spændende at følge.

  Bedste hilsner – og keep up the good work i 2012 – Nana

  • Malsen

   Mange tak, Nana! Det er en super dejlig kommentar du har skrevet – den er jeg rigtig glad for. Og tak for dine lykønskninger 🙂
   Bedste hilsner lige tilbage!

 • Lise Jørgensen

  Jeg elsker din blog fordi det føles som om jeg kender dig. Det ville ikke gøre mig noget, hvis du fik reklamer på bloggen eller kom med i et fællesskab – et eller andet, hvis bare du forblev dig og din blog forblev lige som den altid har været.. Keep up the good work 🙂