Louis Vuitton,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Tiger-futter 22082011 (Outfit)


Husker I clutchen, som jeg havde lavet af noget skind, som var tilovers fra en jakke? Well, det her er så moderskibet! Jakken, som er forkortet – nu går den sådan lige ned over hofterne og kan faktisk vendes, sådan at der er “Full Tiger”! 😀 Meeen det ved jeg nu ikke lige, om jeg sådan kommer til. Jeg har ikke været god til at bruge den, men i dag huskede jeg, at den var i skabet; det regnede og var nasset i morges og så er det lækkert der er hætte på. Følte mig faktisk ganske uinspireret i morges og havde mest hang til joggingbukser hehe…det kender I godt, ikke? De der dage…..
Heldigvis har jeg pevet nok til at få kærestemanden til at pylre lidt om mig med hjemmelavet tomatsuppe og nybagt brød. (YES!!!! … iført joggingbukser, uglet hår, tæppe om benene og lidt godt tv…Danmarks næste Topmodel).

Og så lige en anden ting og det her er vigtigt! Jeg er simpelthen nødt til at få udtryk, hvor fantastiske I er og hvor taknemmelig jeg er, for at I tager jer tiden til at skrive sådan nogle fantastiske kommentarer til mig. Jeg bliver virkelig rørt og også lidt rød i kinderne indimellem – af hjertet tak!

sko/Mentor, kjole/HM, jakke/ukendt, smykke/Just Female, armbånd/Louis Vuitton og La Chance

 

Læs også:  Sådan rengør du din Louis Vuitton Monogram Canvas taske så den ligner en million igen

20 Comments