Min stil

Sonia Rykiel Clown…ish (Outfit)


Det er ikke så ofte jeg hopper i den her meget oversize Rykiel strik, men her den anden dag havde jeg lyst til lidt spas. Havde lyst til rødt, så det blev det. Strikken har vist en del cirkusreferencer, men hey….så kan man da være en klovn i Rykiel. Så pyt være med det! 🙂
Nå, men det er jo mandag i dag – en af de der laaaaange en af slagsen, hvor det ene møde afløser det andet. Jeg er sent hjemme, men håber at nå at trække vinderen af Tini Owild-konkurrencen lidt senere, så det er ikke fordi jeg har glemt det.
Jeg har brugt nogle timer i weekenden på at finde mere frem, som skal sælges – har allerede lagt en del på og de har de andre piger også. Der er en “badge”ude i siden nu, hvor man kan komme direkte til shoppen. Håber at du vil kigge forbi 🙂

Læs også:  Outfit med den dejligste sommerkjole på en skøn aften

16 Comments