Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Pure basic – black uniform


Nogenlunde sådan her, forestiller jeg mig at gå rigtig mange efterårsdage i møde. Jeg har lagt de mange pangfarver på hylden inde i mit hovede (selv om jeg glæder mig til at tage det hele på igen næste år) og tænker i sort, sort og sort…og lidt gråt. Jeg er blevet rigtig glad for at gå i jeans; troede jeg aldrig nogensinde jeg skulle sige, men det er et faktum. Så jeg har købt mig to par sorte, har grå og både lyse- og mørkeblå i forvejen.
Lige nu spøger den lange cardigan fra Nous Vous også…..måske fordi den minder en del om de grånistrede frakker jeg er faldet for, men jeg er stadig tilbageholdende, for jeg vil gerne være helt sikker på, at det er lige præcis den jeg gerne vil have.
Anyway, så kan bukserne (HM), toppen (Samsøe) og skjorten (HM) fra collagen dresses op og ned i en uendelighed, så det er slet slet ikke så kedelig en basisuniform som det måske umiddelbart ligner 🙂 Fx skal jeg have brugt min flippede halskæde fra Acne, som jeg fået af min skønne mor. Viser den lige i et indlæg for sig selv en dag – det fortjener den!
Støvlerne er i øvrigt fra Topshop….viste dem i dette indlæg og de er netop kommet på lager igen, så dem har jeg købt.

Læs også:  Come to me, cashmere og tips til god pleje af cashmere

19 Comments