Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Growing on me

(source)

Godmorgen, søde læsere! Jeg sidder lige her med morgenkaffen, nyder at livet stadig er helt stille og surfer inspirationsbilleder, som Tommy Ton har snappet under modeugen i New York. Han fangede bl.a. dette med dobbelt op på Celinetasker – jeg synes de er flotte. No doubt. Men det har ikke været sådan en craving, at jeg gerne ville eje en…..før nu. Den er jo super elegant og meget tidløs. Tror dog, at jeg ville vælge en ensfarvet, hvis jeg nogensinde kom dertil at skulle have en. Hvordan har I det med Celinetaskerne? 🙂

Læs også:  Mine sommersandaler 2020

44 Comments

  • Malsen

   Ja, det er rigtigt …jeg bruger nu sjældent mine tasker på skulderen, så for mig ville det ikke være et afgørende, men kan sagtens se hvad du mener 🙂

 • Guapizimo

  Jeg synes den er rigtig smuk, men havde jeg så mange penge at bruge på én taske, så tror jeg slet ikke at jeg ville kunne bestemme mig for hvilken det skulle være 🙂

 • echos

  Den har været på min liste længe! Men det skal være den lille model, som kan have min tablet, pung, kamera m.m. og også har en længere strop. Jeg synes det er Skønne tasker, og kan rigtig godt lide, at der ikke er et overflod af dem i København 🙂

  • Malsen

   Jeg er for høj til den lille model…..den forsvinder på mig 🙂 Men du har ret….der er ikke så mange i Kbh. endnu 🙂

 • Sascha

  Jeg synes de er SÅ smukke men jeg er enig med Helene omkring at det er for mange penge for en taske man kun kan bære på armen.
  Det ændre dog ikke på, at jeg er nød til at gramse helt vildt, hver gang min kollega tropper op på arbejde med sin Celine på armen 🙂

  • Malsen

   Helt enig….det var nøjagtig det samme jeg tænkte i sin tid. Men nu kan jeg godt lide den 🙂
   Ja…der er også andre jeg gerne ville have før denne.

 • Nanna

  Jeg synes den er rigtig flot, og den er helt sikkert på listen over tasker jeg gerne vil eje. Netop fordi den er så klassisk og tidsløs. Desværre kniber det bare lidt med finanserne, hehe 😉

 • Lullumut

  Den er bestemt rigtig lækker, men jeg synes lidt, at den er for hypet.. :-/ Ville helt klart vælge en helt sort en. Jeg overvejer stadig en Mulberry taske (på 5. måned). Jeg har faktisk haft sparet op til den, men jeg kan ikke helt få mig selv til at give så mange penge for en taske. Overvejer en Decadent i stedet..

  • Malsen

   Hehe…det er bare den første gang det gør ondt at lægge mange penge, anden gang går lidt nemmere…..ja og så er det ellers ned ad bakke (læs: et skråplan) derfra :O/ 😀

 • bolize

  Hmmm … Jeg må være mærkelig ..
  De er slet ikke mig. Flotte, ja … lækre ja, men der er lidt for meget “English landlady” over dem. Er absolut ikke til håndtasker.

  • Malsen

   Vi har jo forskellig smag heldigvis, men det er lidt den samme “anke” jeg har. Kan ikke finde ud af om den simpelthen er for klassisk.

 • Julie - 99dresses

  De er meget anderledes end mange af de tasker man ellers ser. Synes der er lidt bowlingtaske over den, på den fede måde. Synes bestemt den er fed, men den er ikke lige mig – den ville ikke passe ind i min stil.

  Sjovt, jo mere jeg kigger på billederne, jo mere synes jeg at den ligner et ansigt. de to stropper der sidder fast er øjnene og lynlåsen er munden 😀 og tasken til højre har også ører. haha. Synes den er ret sød 😛

 • Mathilde

  Jeg ELSKER den taske! Den står øverst på ønskelisten hos mig og med en Celine-butik i byen (bor pt. i Singapore), har jeg været forbi butikken et par gange og er nu skrevet op til en i sort. Ved dog endnu ikke hvor pengene skal komme fra;)

  • Malsen

   Uha – det lyder farligt! 🙂
   Er Singapore ikke en del dyrere end andre steder egentlig? Altså at shoppe lux i?

   • Mathilde

    Det må siges at være yderst farligt;)
    Jo, jeg tror du har ganske ret mht. priserne. Jeg tror tasken er ca. 1000 kr dyrere her, hvilket er ganske irriterende. Var forleden dag inde at se på en ny YSL ring, og den lå også et par 100 kr over prisen hjemme, vil jeg tro.

  • Malsen

   Jeg tror heller ikke jeg ender med en – der er en fr Louis jeg hellere vil have, hvis det kom dertil 🙂

 • Annika

  Jeg har det ligesom dig, jeg har ikke tænkt at jeg skulle have en… før ligepludselig… så ser man på den med nye øjne. Også fordi den netop ER tidløs, selvom det ikke var det første man tænkte om den. Men linjerne, størrelsen, helhedsoplevelsen. Den er SÅ fin. Eneste anke jeg har mod den er at den er for udbredt. Og det er jo svært at ikke forstå hvordan det er sket 😉