Shopping og Inspiration

New in: Diane von Fürstenberg Georgia Wallabee booties

Et af de bedste køb jeg gjorde sidste måned, var disse booties fra Diane von Fürstenberg; de er købt hos Shopbob, hvor jeg havde et tilgodebevis liggende fra en returvare. Jeg har haft sukket længe efter dem og de har den helt perfekte farve til efteråret, så besluttede at de blev nødt til at bo hos mig. Jeg var lidt i tvivl med størrelsen, for us-størrelser konverteres åbenbart meget forskelligt på de enkelte websites, men heldigvis passer de perfekt! Glæder mig rigtig meget til at bruge dem, når de lige har fået lidt spray og det så ellers ikke lige står ned med regn! Hvad synes I om dem? De fås i øvrigt her.

Husk også at tilmelde dig konkurrencen, hvor du kan opgradere din lækkerhedsessens 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

28 Comments