Shopping og Inspiration

Konkurrence: VIND en plads på E-Stylebootcamp med Tini Owild!

Vi har nok alle en idé om, hvilken stil vi har – nogle er mere usikre end andre. Hvad nu hvis den forestilling vi har om vores stil er lidt for meget et udtryk for gamle vaner. Eller mest bare handler om usikkerhed. Måske kan du nikke genkendende til, at man nok er lidt ekstra kritisk over for sig selv; man har for store lår, har for bred numse, kan ikke gå i kjole, kan ikke gå i blåt eller hvad det nu måtte være vi tøser kan finde på at slå os selv oveni hovedet med. Dagligt. Vil du blive bedre til at synes, at du er pæn, skøn og lækker? Så læs lige lidt længere….

Jeg har nemlig fået den fantastiske mulighed for at sende en af jer læsere på Tini Owilds online Stylebootcamp!
Sid derhjemme i ro og fred, samtidig med at du bliver klogere på din egen stil og dine shoppe(u)vaner. Du får styr på, hvordan fejlkøb undgås, hvad der er gode investeringer for dig og hvordan du får ordnet din garderobe, så du hver morgen kan stå op og vide, at alt det der er i dit skab er der, fordi det er rigtigt for dig og din kropstype; for din stil.
Gennem øvelser, refleksion, tests og videoer guides du, i dit eget tempo, til en større forståelse af, hvilken stilkerne du har og hvordan du kan arbejde med den – alt sammen under kyndig ledelse af Tini Owild (grundlægger af Stylewise Academy som uddanner stylecoaches og som afholder Stylebootcamp/ kurser for alle. De udsolgte kurser har været en kæmpe succes og Tini har derfor nu lanceret et tilsvarende, som kører online og som er det du kan vinde). Onlinekurset har en værdi af 2.997 kr. (intropris 2.497 kr.)! What’s not to love?! 🙂

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet


Og hvad skal du så gøre for at deltage?
Ja, du skal såmænd bare vælge om du vil like Tini Owilds Facebook-side, hvilket du gør lige her. Eller om du vil tilmelde dig Tinis nyhedsbrev, som du kan gøre lige her. Fælles for begge er, at du indimellem vil modtage tips, tricks og tilbud helt gratis og er udover det ganske uforpligtende.

Du kan også læse mere om Tini Owild, hendes karriere og hendes kurser her.

Når du har tilmeldt dig en af de to muligheder (eller begge), så skriv en kommentar her på indlægget, hvor du oplyser, hvad du har tilmeldt dig, så er du med i lodtrækningen om kurset! 🙂 Held og lykke!

Sidste frist for tilmelding er 15. september 2011.

67 Comments