Shopping og Inspiration

Tip! Grey sweat shorts

Det er fredag, det er fridag, det’ fantastisk! Og jeg vågnede kl. 06.30. Great. Der er noget om det der med at man er lidt forudprogrammeret, ikk’? Når man er vant til at skulle op på et bestemt tidspunkt, så kan alverdens gode intentioner om at kunne sove længe egentlig bare pakke sig, for jeg vågner alligevel. Men hey….så har jeg til gengæld haft fuglekvidderen (næsten) for mig selv – i stereo til kærestemandens og hundens zzz….zzzzzzzzzzzzz…..zzzzzzzzZZZZZZZzzz. Hmm….tilsyneladende har hverken hunden eller ham problemer med at anerkende muligheden for at slumre længe. Pfft!
Upside: Ingen forstyrrelser i webshopperiet! Klart en fordel. Og havde egentlig lovet lige at kigge efter en vest hos HM for manden og derfor landede jeg i herre-afdelingen af webshoppen. Et sted der ikke har været betrådt siden Lanvin-samarbejdet, da jeg skulle hapse den der leo t-shirt. Vest blev der intet af, men jeg fandt til gengæld et par ualmindelig hyggelige shorts til mig selv, som pt er købt, pakket og næsten på vej ind ad døren. Er lidt spændt på, hvor tykke de er og hvordan de er i størrelsen, men de ser helt vildt fine ud, ikke? Kan godt lide længden (så kan de rulles lidt op) og med en enkel tee og en cardi, så er de slet ikke så tossede igen. Best part? Prisen…..79,95 kr.! De er at finde her.


Hav nu en lækker fridag – jeg skal lige et smut op til kirken og kramme nogle yndige konfirmander her lidt senere og så er der bare hyggelig grillaften med gode venner på programmet senere 🙂
Husk at deltage i konkurrencen, hvis du ikke allerede har meldt dig til.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Stumbled upon these nice comfy shorts from HM – they’re actually for the guys, but hey….who’s to know, right?! 🙂

 

15 Comments

  • Maria - Garderobeskabet

    Jeg vågnede også tidligt, men det er nok mest fordi jeg har sovet de sidste tre dage væk pga sygdom. Regner med at blive 100% mig selv i løbet af i dag.

    Uh – tak for tippet. De ser ret fine ud. Glæder mig til at høre din bedømmelse af dem – ikke mindt ift. størrelsen. Kunne forestille mig, man skulle gå lidt ned i størrelse, når nu det er herremodeller, men hvad ved jeg?

    Hav en dejlig storebededag!

    • Malsen

      Håber at du bliver frisk snart, Maria! Det er så trist at være syg 🙁
      Og selv tak – jeg har også taget dem i mindre størrelse men jeg var også lidt bange for hvor smalle lårene ville være, så turde ikke at size mere end én størrelse ned.

      Hav en dejlig dag du også 🙂

  • Lisa

    Ha, ha Malsen. Jeg har lige købt et par sweatpants fra H&M i genneren med samme shorts-ide i hovedet 🙂 Nu skal de bare lige mødes med en saks. Og jeg behøver ikke engang at sy bagefter. Det er et diy, jeg ka’ li’ 🙂 Hav en dejlig dag på trods af manglende sovemorgen.

    • Malsen

      Åh lækkert! Et DIY som ikke involverer nål, tråd eller maskine….det kan vi lide! 😀
      Hav en dejlig dag du også.

  • June

    Jeg vågner aldrig tidligt, medmindre jeg skal til eksamen eller noget ekstremt tidligt.. Jeg er inkarneret b-menneske, elsker at sove længe, og være vågen hele natten 😀

    • Malsen

      Jamen, jeg elsker også at være oppe sent, men altså…vågner bare alligevel 🙂

  • Guapizimo

    He he jeg vågnede selv helt febrilsk imorges fordi jeg troede at jeg havde sovet for længe, det tog mig lidt et par minutter at finde ud af hvad dag det var og hvorfor jeg egentligt havde fri 😛

    De ser behagelige ud de shorts, flash endelig når du har modtaget dem!

    • Malsen

      Jeg er ikke den eneste! 🙂 Det er altså så irriterende…man bliver jo helt panisk!
      Yes…promise….hvis de passer 🙂

    • Malsen

      Håber de kan det jeg tror de kan – ellers må de retur 🙂
      Hav en dejlig dag du også!