Min stil,  Shopping og Inspiration

My Look: Rasmus modsat i Lanvin/HM – the blue line!

Som jeg skrev tilbage ved launchdate på Lanvin <3 HM, så ville det primært være gutternes styles, som jeg ville kigge nærmere på…..jeg endte dog med kun at købe denne leo t-shirt og så den med tigeren på til min mand…hehe….så kan man jo låne 😉 Udover de to, har jeg også købt den til os tøser med øjenvipperne på. Og that’s it. Kjolerne er for korte til mig, synes jeg og de andre ting for dyre, men jeg skal da ikke fornægte at udsalget måske kan få mig overbevist om at jeg må eje mere Lanvin…..
I dag blev t-shirten så afprøvet og den er altså rar at have på; god længde og gode ærmer, som ikke folder rundt under en cardi. Først havde jeg tænkt at der skulle en lavtaljet denimnederdel til og farvede strømper, men i morges var jeg bare mere til lidt ladylike med højtaljet nederdel og en lidt lang kæde. Overvejer i øvrigt seriøst at klippe pandehår….og farve mig mørk. What to do, what to do…..hmm….
Anyways, hvad synes I om leo-bassen her?

I didn’t really spent much on the Lanvin <3 HM collaboration, but I did buy a couple of t-shirts. One of them being this men’s line leo and also the eyelash one from the women’s line….
Do you like the leo? 

Del

Læs også:  Forårsfodtøj

6 Comments