Shopping og Inspiration

Spar ekstra 15% på en masse yndlingsmærker

Go’ første søndag i advent derude. Jeg håber, at I nyder dagen 🙂 Vi sidder samlet om bordet med spil, levende lys, hjemmebagt konfektkage og (endnu) en kop kaffe. Det er dejligt at tænke på, at det er 1. december i morgen …. elsker elsker elsker julemåneden.

Jeg har kigget lidt de allerbedste tilbud til jer. Der er nemlig ekstra 15% på alt lige her med koden E5GH39 – også på alle de lækkerier, som ER sat ned i forvejen, hvilket kan give nogle ret så gode priser! 🙂 Kameratasken fra Black Lily bliver fx meget meget attraktiv i prisen (bliver stort set aldrig sat ned) og det gør min cardigan fra Selected Femme også. Blondetoppene fra DAY er også sat vildt ned i udvalgte farver.
Find de allerbedste tilbud her, men der er jo også 15% på alle nye varer, så start bare browseren 😉

Læs også:  Den perfekte gave

4 Comments