Min stil

My Look: The garden fence

Lidt sene outfitbilleder fra i dag. Er næsten lige landet efter et vildt godt planlægningsmøde med en masse andre chicas fra arbejdet. Vi skal nemlig stå for dette års sommerfest og vi har alle tiders fest linet op! Jeg glæder mig helt vildt og så har jeg først lige opdaget i dag at dette er en kort uge…..det er jo weekend allerede på onsdag; jeg er nemlig så super heldig at have fri fredag også, så det er jo så skønt så skønt. Så alt i alt en fab-tastisk dag ind til videre 🙂
Jeg opdagede et hjørne i haven, hvor vi har sådan en afdanket plantehængetingest, men de gamle rødder er simpelthen så fine, så de blev lige brugt som ramme om outfittet i dag. Ikke så meget nyt og fancy men sikre klassikere, når man står lidt sent op og ikke helt kan lure vejret. Nå ja – og undskyld den smukke stige i baggrunden..jeg har intet med den at gøre, vil jeg gerne skynde mig at sige! Det er noget stads min mand finder på at bruge.

Har I haft en god start på ugen?

I øvrigt, burde lagene i toppen måske have været strøget, men jeg kan bedre lide det lidt krøllede look, så bliver den ikke så super-girly 😉 Halskæden er en gave fra Kähler.

Læs også:  Sommeren der gik

20 Comments