Shopping og Inspiration

Rings for toes and fingers

Jeg tror ikke jeg er alene om at have fået sommerferiesommerfugle i maven i dag – vejret har da spillet lækker i grad, som er helt fantastisk – jeg har været det meste af tiden i bilen….har haft en masse små ærinder og ville egentlig allerhelst bare have siddet med stængerne oppe med en iskold smoothie hjemme i haven, men heldigvis er der stadig lækkert derude, så om lidt hopper jeg udenfor og glemmer alt om pligter og krav i en times tid.
Kan lige vise to af de ting, som lå i pakken fra Vaiva. Jeg var lidt skeptisk omkring kvalitet osv. men altså, jeg synes absolut ikke det er hverken bedre eller dårligere end fx Asos-smykker, så jeg er fint tilfreds. Det er jo bare bijouteri og man får selvfølgelig hvad man betaler for. Roseringen er dog virkelig smuk, synes jeg og den lille tåring kostede kun 10 kr. så den bliver lige prøvet. Ser egentlig meget sødt ud ikke?

Jeg er ikke meget for at undskylde på min blog – hvis ikke jeg har tid, så når jeg ikke at blogge så meget og dermed heller ikke læse så mange andre blogs, som jeg plejer…og kommentere, som jeg jo synes er supervigtigt. Sådan er det og sådan har I det vel også indimellem. Både jer, som selv blogger, men også jer som kun læser. Dog kan jeg mærke at jeg har brug for lige at fortælle, at jeg virkelig har pres på i det virkelige liv i øjeblikket og langt de fleste af mine vågne timer handler om arbejde. I kan jo nok godt regne ud, at det er fordi jeg har afgangsklasser til eksamen og der er en masse der skal være styr på både i forhold til de skriftlige og mundtlige eksamener. Så ingen undskyldning, men bare en lille forklaring på, hvorfor jeg måske ikke er helt så synlig, som jeg plejer at være. Haha….hvem ved, måske har I ikke engang lagt mærke til det 🙂 Anyway! Hav en fantastisk god tirsdag i det danske sommerland! Det var den der have og en kold smoothie jeg kom fra….

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

14 Comments

  • Michelle Madsen

    Ved præcis hvordan du har det. Der er stress på, når man er lærer.
    Men du skal bestemt ikke undskylde. Bloggere underholder jo læserne gratis – og jeg elsker din blog.

    Keep up the good work 😉

  • Litzy

    Fingerringen er rigtig flot 🙂

    Og kender det også godt – der er bare perioder hvor bloggen ikke kommer først. Og sådan synes jeg også at det skal være. Man skal jo ikke forsømme den virkelige verden :0)

    • Malsen

      Tak, Litzy 🙂 Du har jo helt ret – indimellem vil der være perioder, hvor der ikke er så meget tid.

  • Guapizimo

    Jeg kan rigtig godt lide din fingering, den er meget yndig 🙂

    Jeg kan godt forestille mig at du har meget at se til for tiden, godt du snart kan få slappet af!

  • Sarah B

    Cute rings. It always takes me a lot of time to get used to a toe ring.
    I know what you mean about being busy. I just don’t have enough time for everything I want to do.
    🙂

    • Malsen

      Thanks 🙂
      Yep, sometimes it’s just too heavy in real life and there are defo not enough hours! 😀

  • June

    Ligesom alle dem der går til eksamen ligenu, har du jo også eksamensperiode 🙂 Så slap helt af.. Jeg er her stadig når eksamensperiode er ovre, for så er der sommerferie! GAH, glæder mig helt amok. Og den er ret sød den tå-ring!

    • Malsen

      Det er jeg glad for at høre 🙂
      Tak! Det synes jeg også….og til 10 kr. Helt ærligt 🙂

  • Lullumut

    Hvor er det fint 🙂 Jeg har selv en lille tåring fra Panduro Hobby 🙂 Må se om jeg kan finde den frem.

    Jeg forstår dig så godt! 🙂 Er selv i eksamens periode, og så er der fuldtidsjob og jeg var på kursus mandag og tirsdag til 21:30.. Aiii.. Man kan bare ikke nå det hele 🙂 Bare husk at mærke efter i kroppen også 🙂

    • Malsen

      Tusind takk 🙂
      Rigtigt – man skal nemlig huske at mærke efter! Det er man/jeg ikke altdi lige god til.