Shopping og Inspiration

I prefer London – what about you?

London – my love! Ubetinget et af mine favoritsteder, hvad enten vi snakker en smuttur eller en længere storbyferie. Jeg bliver ganske simpelthen aldrig træt af den by tror jeg og på trods af en efterhånden anseelig bunke besøg derovre, ja så craver jeg lige nu en tur dertil mere end noget andet. Vi plejer ellers altid at tage en tur til en storby i påsken, men i år kan det ikke lige flaske sig, så jeg bliver London-less. Buuuhuuu…..
Dog satser jeg stærkt på en tur i løbet af sommeren…kan næsten ikke vente med den obligatoriske sightseeingtur i åben bus (den tager jeg hver gang..he he…love it!), strolling the streets og finde hyggelige små genbrugsbutikker…..

Hvilken storby er din yndlings? Og hvorfor?

 I’m so much in love with London! My favorite city of all I’ve visited – can’t wait to make yet another visit….hopefully some time this summer.

Del

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

3 Comments

  • Natalie

    Jamen, London er da også en fantastisk by :^)

    Jeg tror, min yndlingsby må være Sydney, hvor jeg har boet. Synes bare, at den by har det hele – gode shoppingmuligheder, nærheden til den vilde natur, smuk arkitektur, gode cafeér og restauranter, masser af liv og så er det en af de mest multikulturelle byer i verden!

  • Helena

    Elsker Paris!
    Alle kvinder, som er så elegante…masser af lækkert design og så bliver jeg aldrig træt af Louvre, Eiffeltårnet og alle cafeer;))

  • Malsen

    Paris er også lækkert altså ….det er faktisk længe siden jeg har været der i mere end en overnatning 🙂

    Åh….Sydney! Min store drøm er at komme til Australien en dag – det ville være perfekt!