Skriblerier

7 facts

Skønne Lotte fra CharlotteD.dk gav mig, for en lille månedstid siden, en anerkendelse i form af en blog award – Sweet! Jeg blev rigtig rigtig glad og har længe gået og funderet over, hvem jeg ville give den videre til, for awarden er et klap på skulderen for en god blog, og siden skal man:
  • Kopiere awarden ind på sin blog
  • Linke til personen som har givet awarden
  • Skrive 7 interessante facts om en selv (bum bum….i hvert fald 7 facts! 🙂
  • Vælge 7 blogs du gerne vil give awarden videre til, inklusive personen du har fået awarden fra.

Okay…..here goes og sorry, hvis det er ualmindeligt almindelige “interessante” facts 😀

  1. Jeg har haft hest og har været en af de der utålelige “heste-piger”, som hellere tog ud til hesten end til fest med de lækre drenge…..(bonusinfo: Var Heste-pige i riiiiiiigtig mange år og ungdomslivet var noget der startede for mig som 17-årig eller noget; det kan være én fik travlt! :P)
  2. Jeg er skabskøbenhavner (- og skal nok få min vilje en dag!)
  3. Jeg har følelser for nogle af mine tasker (Gah, det lyder ikke så godt, vel?)
  4. Jeg har en sygelig angst for fugle (på trods af, at de egentlig altid har opført sig hæderligt i nærheden af mig)
  5. Jeg var inkarneret fan af New Kids on the Block og rejste Europa tyndt for at tude høre den gode musik (..og mere bonusinfo, så var jeg mere eller mindre sikker på, at det kun var et spørgsmål om tid, for Joey “fandt mig”….oh my god….)
  6. Jeg hader fisk og brækker mig – i overført betydning –  hver gang der er et indlæg om Sushi på en af de blogs jeg læser (Hello! Warnings people?! Helt ærlig….man får bare de der stykker af råt dyr smækket lige ind i synet! yikes! Ha ha 😀 )
  7. Jeg er enormt genert og bliver let rød i hovedet fniiiiis…. (det er rigtig nok….)
Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

7 andre jeg vil give en blog award:

Der er så mange skønne blogs og herlige blogger(inder) derude og det var faktisk umanerlig svært at vælge – jeg har dog valgt nogle blogs, som jeg stort set besøger hver gang der kommer nye indlæg. Jeg har, udover Lotte-pigen, holdt mig fra de store blogs, som “alle” jo besøger og valgt at gi’ lidt klap på skulderen til blogs som er på størrelse med min egen eller som som jeg synes fortjener flere læsere end de har på nuværende tidspunkt.

Den første er jo givet på forhånd, da man med denne award skal give den man fik fra plads mellem de 7. Det gør jeg gerne – Lottes blog (CharlotteD.dk) er nok den jeg altid lige tjekker ind på…også når jeg er på farten. Jeg elsker hendes utrolig jordnære og selvironiske tilgang til det hun skriver og at vi så begge deler LVoe ud  til Monsieur Vuitton er jo bare fab.

Den næste blog er faktisk en, som jeg næsten dagligt har klikket ind på siden jeg opdagede blog-verdenen. Chau (The tiger aka Chau) startede med at blogge lidt før jeg selv og hun er så super sej til at oploade dagens-billeder. Hun stråler af selvtillid på den gode måde og hun er super god til at kombinere dyrt med budget.

Så er der smukke Manja (Manjalytz), som er bosiddende i Frankrig og som er en klassisk pige med hang til Sonia Rykiel og labre sko! Manja oploader tit dagens og jeg ved ikke, men der er bare et eller andet ved hendes blog, som er hyggeligt – besøg den! 🙂

 Next up is…..Echos! Funny girl og med en blog, som ikke kun er mode mode mode, men også hverdagsting og lækre fristende kageopskrifter – mums. (Det er Echos skyld at min slankekur gang på gang går i vasken! 😀 ..det har intet med min regnorme-rygrad at gøre). Hun har fornylig skiftet design/layout på sin blog og det ser super tjekket ud, når man besøger hende.

Hvor mange var det? 4? Allright heldigvis plads til 3 mere! 🙂
Den næste, som fortjener at få et skulderklap er Katja (FashionbySobczak)! Katja er flittig med “dagens” og er rigtig god til at knytte hverdagshistorier til sine posts. Derudover, så deler hun og jeg samme smag mht. en del mærker – hep! Katja fortjener klart at få sig lidt flere faste læsere.

Så vil jeg gerne fremhæve en blog, som jeg mener bliver bedre og bedre. Guapizimo. Guapizimo har rigtig mange spændende indlæg – både om kollektioner, fund, Ebay, outfits osv.
Hun er desuden rigtig god til at finde lookalikes – fx kjoler – til de dyrere brands og jeg er imponeret over hendes evne til at gennemtrawle Ebay for gode kup. Det kan hun altså bare! (Og så viser hun frem på bloggen….herligt!)

The last blog that I wish to give a pad on the shoulder, is an English-speaking blog, which is very different from the rest of the blogs that I follow. Sarah (Molly’s Maison) is such a kind person and her blog shows the work and renovations that she and her husband are doing on their house in Tasmania.
Sarah is a true DIY-girl and she shows the progress with both the house and the garden on her blog and furthermore she likes to do jewellery and home art in between, which she also shows us. You oughtta pay her a visit.

Det var det! 😀
Og så er der bare så mange andre, som jeg også gerne ville fremhæve, men det må så blive næste gang.
Håber at I vil klikke jer en tur ind på dem, som I måske ikke helt kender og se, hvad de har at byde på.

Læs også:  10 ting som gør mig glad

Del

6 Comments

  • Manja

    Så kiggede jeg lige forbi din blog som jeg plejer, og så så jeg lige mig selv! Tusind tak for awarden, den er jeg rigtig glad for! 😀

  • Guapizimo

    1000 TAK for awarden Malsen, det varmer meget på sådan en (nu) grålig søndag! 🙂

    Vedr. dine facts:

    6 – Jeg kan bare heller ikke med fisk og andet "godt" fra havet, er dog fascineret at sushi, men kommer aldrig til at spise det!

    7. Me too!

  • Malsen

    Så lidt, søde tøser 🙂 Dejligt at I kan li' det! Altid godt at glæde andre….

    You're welcome Sarah 🙂